Yanlış Hesap, Bağdat'tan Döndü.

“Muharrem Erdem Açıkla” başlığı ile yayımlanan haberle ilgili Zonguldak Valiliği'nin başlattığı inceleme tamamlanmadan ilginç bir gelişme yaşandı.

Yanlış Hesap, Bağdat'tan Döndü.

Kamu Hastaneleri Birliği tarafından yapılan yemek ihalesinin iptal edilmesi üzerine gözler Opr. Dr. Muharrem Erdem’e çevrildi. Erdem bu konuda da açıklama yapacak mı, büyük merak konusu oldu.

Gazetemizin geçtiğimiz günlerdeki sayısında “Muharrem Erdem Açıkla” başlığı ile yayımlanan haberle ilgili Zonguldak Valiliğinin başlattığı inceleme tamamlanmadan ilginç bir gelişme yaşandı.

Gazetemizin, Zonguldak genelindeki hastane yemek ihalesinin bir önceki yılda 38 Milyon TL olmasına karşın, 13 Milyon TL fazla ödenerek aynı firmaya bu yıl 51 Milyon TL’ye verilmesi normal mi?” şeklindeki sorumuzun yersiz olmadığı bir kez daha ortaya çıktı. Yemek ihale komisyonu; yaklaşık maliyeti büyük bir öngörü ortaya koyarak(!) yüzde 99,4 ile tutturan firmanın aldığı ihaleyi işte bu gerekçe ile iptal ederek, yanlış hesabı Bağdat’tan döndürdü. Şimdi gözler; farklı konularda açıklama yapan Erdem’e çevrildi.

Erdem’in bu konuda nasıl bir açıklama yapacağı merak konusu oldu. Bir yılda bir yemek maliyeti öğün azalmasına karşın 13 milyon TL artmasının mantıklı bir izahını yapmayan Erdem’in, gazetemizin yayınları üzerine valilik makamınca başlatılan incelemesi ise sürüyor.

VALİLİK AÇIKLAMA YAPMIŞTI!

Kamuoyunda vicdanları yaralayan bu duruma ve oluşan tepkilere kayıtsız kalınmaması sevindirici bulunurken, Valilik Erdem’le ilgili şu açıklamayı yapmıştı: “İlimiz Ereğli ilçesinde yayınlanmakta olan bir gazetenin 10.03.2017 tarihli nüshasında “Muharrem Erdem Açıkla!” başlığı altında yayınlanan haberde yer alan iddialar ile ilgili olarak Valilik Makamınca inceleme başlatılmıştır “

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2017, 16:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER