YEREL MEDYA SATIŞ NOKTASI OLUŞTURULUYOR

YEREL MEDYA SATIŞ NOKTASI OLUŞTURULUYOR
Zonguldak´ta, Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız ve Basın İlan Kurumu Zonguldak Şube Müdürü Özgür Topaloğlu´nun öncülüğünde, yerel medya ve kitapların satış büfesi olacak.
Zonguldak Valiliği önündeki İsmet İnönü Parkı´nın giriş kısmında &[#]8220;Yerel Gazeteler Satış Büfesi&[#]8221; kurmak için girişimde bulunuldu. Zonguldak´ta, Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız ve Basın İlan Kurumu (BİK) Zonguldak Şube Müdürü Özgür Topaloğlu´nun öncülüğünde, yerel medya ve kitapların satış büfesi oluşturuluyor. BİK Zonguldak Şube Müdürlüğünde, ZGC, KGD, ÇGD, AGD ve EGD Başkanlarının imzasıyla Zonguldak Belediyesi´nden büfe için yer talebinde bulunulurken, bundan sonraki her aşamada da ortak hareket etme kararı alındı. Merkez ve ilçelerdeki gazeteci örgütlerinin isteği ve bir araya gelmesiyle son aşamaya geldiğini ifade eden Basın İlan Kurumu Zonguldak Şube Müdürü Özgür Topaloğlu, &[#]8220;Burada Zonguldak il ve ilçelerinde yayınlanan tüm süreli yayınların (gazete-dergi) ve yerel yazarların kitaplarının satışı yapılacak. Buradaki amaç Zonguldak yerel gazetelerinin ve Zonguldaklı yazar ve şairlerin eserlerinin okura ulaşmasıyla birlikte yerel gazetelerin bayii satışını güçlendirmektir. Burada istenen gazeteler ayırım yapılmadan satılabilecektir&[#]8221; dedi.
Türkiye genelinde ilk defa böylesi bir projenin hayata geçeceğini, Zonguldak´taki gazeteci örgütleri ZGC, KGD, ÇGD, AGD ve EGD´nin projeye destek verdiğini söyleyen Topaloğlu, &[#]8220;Zonguldak Belediye Başkanlığı yer tahsisini yaptı. Büfeyi hibe edecek iş adamıyla da detayları görüşüyoruz. Bu projemize destek veren başta sayın valimiz ve belediye başkanımız olduk üzere herkese teşekkür ediyorum&[#]8221; diye konuştu.
Basın İlan Kurumu Zonguldak Şube Müdürü Özgür Topaloğlu, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay´ın göreve gelmesiyle Anadolu medyasına yüzünü çevirmesi ve şube sayısını artırmasıyla başlayan bu süreçte gerçekleşen projenin önümüzdeki günlerde daha da gelişeceğini vurguladı.
Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2012, 15:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER