YGS'deki başarı ödüllendirildi

2013-2014 Öğretim Yılında eğitime açılan Kdz. Ereğli İbrahim Süheyla İzmirli Fen Lisesi, ilk YGS sınavında büyük bir başarıya imza attı. AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, başarılı öğrencileri ödüllendirdi.

YGS'deki başarı ödüllendirildi

4 yıl önce eğitim ve öğretime açılan ve bu yıl ilk defa üniversite sınavına öğrenci gönderen Ereğli Fen Lisesi, 2017 Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı’nda Okul öğrencisi Necla Aydın ile Türkiye 21.si, il ve ilçe birincisi çıkardı. Bireysel başarıların yanı sıra, sınava giren bütün öğrencilerinin başarılı sonuçlar aldığı Ereğli Fen Lisesi’nin sınava giren 68 öğrencisi ilk 50.000’e girmeyi başardı. Kdz. Ereğli İbrahim-Süheyla İzmirli Fen Lisesi, hem velilerini, hem de eğitim camiasını gururlandırdı.

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, teşkilat üyeleri ile birlikte Fen Lisesi’ne giderek başarılı öğrencileri kutladı, okul yönetimi ile biraraya geldi. Öğrenci velileri ve öğretmenler , elde edilen başarının memnuniyetini yaşarken, önümüzdeki yıllar için hedefler de yükseltilmiş oldu.

DAHA İYİ İMKANLAR SUNACAĞIZ

İlk olarak Fen Lisesi Müdürü Alaatin Pekdemir’den okul hakkında bilgiler alan Çakır, şunları söyledi;

‘’İbrahim amcaya rahmet diliyorum. Açtığı okulu göremedi. Ereğlinin bütün sorunları üzerinde durduk. İşçilerin alacağı ile uğraştık. Çocuklarımıza daha iyi imkanlara sunsak daha iyi yerlerde olacak. Bizler de bu konuda gayret göstereceğiz.’’

Kdz. Ereğli İbrahim Süheyla İzmirli Fen Lisesi Müdürü Alaattin Pekdemir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Çakır ve ekibine teşekkür eden Pekdemir, ‘’Eksiklerimizi sorup her zaman yanımızda oluyorsunuz. Teşekkür ediyorum’’ dedi.

ALTIN HEDİYE ETTİLER

Daha sonra YGS’de başarılı olan öğrenciler ile bir araya gelen AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ve teşkilat üyeleri, 11 öğrenciye altın hediye etti. Necla Aydın, Ecem Özer, Semiha Çakır, Batuhan Derin, Ensar Bakırtaş, Mustafa Atalay Arslan, Göktuğ Kültür, Buğra Görgün, Didem Çamdal, Furkan Uzun ve Kader Güner’in ilk 10 bine girdiği ifade edildi.

Açıklamada bulunan Çakır, ‘’Yeni bir bina açamadığımız için üzüntü yaşıyoruz. Özür diliyoruz. Çok şükür bugün buradasınız. Çok büyük emeği olan İbrahim İzmirli’yi rahmetle anıyoruz. Milletvekillerimizin gayretleri ile kavuşturmuş olduk. Faydalarını görüyoruz. Özellikle Necla kızımız nezdinde, en üst derecede Ereğliyi yukarılara taşıdığınız için teşekkür ediyoruz. Tüm velilerimizi, öğrencilerimizi kutluyorum. Bu bir takım işi, başarınızı gölgede bırakacak şekilde çalışan kişilere müsaade etmeyeceğiz.’’ İfadelerini kullanarak, öğrencilere altın takdim etti.

Ödül töreninin ardından söz alan öğrenciler de, teşekkürlerini ilettiler.

Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2017, 13:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER