Yığılca Belediyesi Zabıta ekipleri terazi denetimi yaptı

Yığılca Belediyesi Zabıta ekipleri terazi denetimi yaptı

Yığılca Belediyesi Zabıta ekipleri terazi denetimi yaptı

Yığılca Belediyesi zabıta ekipleri pazar alışverişini yapan vatandaşların aldıkları ürünlere yönelik terazi denetimi yaptı.
Yığılca halk pazarında denetimleri gerçekleştiren zabıta memurları, Pazar esnafının terazilerinde herhangi bir eksik tartma olayına yönelik denetimlerini pazaryeri girişinde gerçekleştirdiler. İlgili denetimlerin sıklıkla devam edeceğini ileten zabıta ekipleri, olası bir aksi sonuçta pazarcı esnafının uyarılmak suretiyle tekrarında ağır para cezalarının verileceğini bildirdiler. Vatandaşlarında gerçekleştirilen denetimlerden memnun oldukları gözlendi ve benzer denetimlerin sık sık yapılarak, Pazarcı esnafına gerekli yaptırımların gerçekleştirilmesini istediler.
Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, Ekiplerimiz tarafından gerçekleştirilen denetimlerle halkımızın güven ortamında kaliteden ödün vermeden alış veriş yapmalarına olanak sağlıyoruz. İstiyoruz ki gerçekleştirilen alışverişlerde gerek satıcılarımız gerekse alıcı olan halkımız huzur ve güven ortamıyla alışveriş yapsınlar. Kimsenin aklında soru işareti olmasın. Benzer denetimlerimizi sıklıkla gerçekleştireceğiz. Aksi bir sonuç olacağına ihtimal vermiyorum. Ancak olursa da gerekli yaptırımların kesinlikle yapılacağının da bilgisini vermek istiyorum. Halkımız Pazar alışverişlerini güven içinde yapabilirler dedi.

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2017, 14:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER