YÜRÜYÜŞ YERLERİ BELİRLENDİ

YÜRÜYÜŞ YERLERİ BELİRLENDİ

 

 

Kdz. Ereğli ve beldelerinde yapılacak olan gösteri yürüyüşleri ile toplantı yerleri belirlendi.

Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay,  2911 Sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu hükümlerine göre; Kdz. Ereğli ilçesinde ve Gülüç Beldesinde düzenlenecek olan Gösteri Yürüyüşleri konusunda yeni kararlar aldıklarını belirterek, şehir merkezinde iki farklı güzergah belirledikleri ifade etti.

Kaymakam Çay konu ile ilgili olarak yaptığı yazılı açıklamada, Erdemir Genel Müdürlüğü Ofis Binasının yan tarafının Gösteri Yürüyüşü Toplanma Alanı olarak belirlendiğinin altını çizerek, Uzunkum Caddesinin Yürüyüş Güzergahı, Terminal Kavşağının dağılma alanı, Sahil kısmında bulunan Anfi Tiyatrosu Alanın ise  1. Açık Hava Toplantısı alanı olarak kullanılması karar aldıklarını kaydetti.

        Aynı günde ikinci bir gösteri yürüyüşünün düzenlenmesi halinde ise idarenin, Bozhane Kavşağının  Gösteri yürüyüşü toplanma alanı olarak düşünülüğünü ifade eden Çay şu görüşler yer verdi:

       &[#]8220;Atatürk Bulvarının Yürüyüş Güzergahı, Eski Hükümet Kavşağının, dağılma alanı, Atatürk Anıtı Önünün ise 2. Açık Hava Toplantısı Alanı olarak kullanılmasını. Gülüç Beldesinde düzenlenecek 1.Gösteri Yürüyüşü ve Açık Hava Toplantısı ile ilgili olarak; Gülüç Beldesi Son Durak Mevkiinde bulunan kavşağın Gösteri Yürüyüşü Toplanma Alanı, Erdem Yuva Evleri önündeki yolun Yürüyüş Güzergahı,Erdem Yuva Evleri 27.Blok önünün dağılma alanı, Gülüç Belediyesi önündeki Belediye Meydanının ise 1. Açık Hava Toplantısı Alanı olarak kullanılmasını; Gülüç Beldesinde düzenlenecek 2.Gösteri Yürüyüşü ve Açık Hava Toplantısı ile ilgili olarak; Gülüç BeldesiSon Durak Mevkiinde bulunan kavşağın Gösteri Yürüyüşü toplanma alanı, Gülüç Bekyeri Mahallesi Sahil Bulvarının yürüyüş güzergahı,Kirazlar oteli önünün dağılma alanı Gülüç Belediyesi Sosyal Tesisler Binası yanın antreman sahası olarak kullanılan alanın ise 2. Açık Hava Toplantısı Alanı olarak kullanılması,tespit yapılmıştır.&[#]8221;

 

    

 

 

Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2012, 11:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER