ZİRAAT ODASI EV SAHİPLİĞİ YAPTI

ZİRAAT ODASI EV SAHİPLİĞİ YAPTI
gundemeregli.com-Alaplı İlçesi’nde düzenlenen iftarlar Alaplı Ziraat Odası Başkanlığının yaptığı yoğun katılımlı iftar ile devam etti.

İlçe Alper Düğün Salonunda düzenlenen iftar programına yoğun katılım oldu.  

İftar yemeğinde Ziraat Odası, Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç, Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, Mal Müdürü Adnan Çetin, Ak Parti Alaplı İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu, CHP Alaplı İlçe Başkanı Hüseyin Tosun, Saadet Partisi İlçe Başkanı Ramazan Sarıkaya, TSO Genel Sekreteri Taner Arslan oda ve dernek başkanları, muhtarlar ile oda üyelerini misafir etti.

Yaklaşık 200 kişinin katıldığı iftar yemeğinde konuşan Alaplı Ziraat Odası Başkanı Şeref Türkoğlu, çiftlerin sorunları ile yakından ilgilendiklerini belirterek, “Her türlü sorunlarını takip etmeye çalışıyoruz. Çiftçilerin sorunlarını çözerek oda olarak görevimizi en iyi şekilde yapma azmindeyiz.

Önemli olan bu iftarlarımızda yemek yemek değil, bütünlük içinde bir araya gelip kaynaşmak, hep birlikte el açıp Allah’a dua etmektir. Bu birlikteliği oluşturan sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır. Katılımınız için sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Gerçekleşen konuşmaların ardından protokol üyeleri ve üyeler iftardan ayrıldı.

 

 

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2013, 07:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER