'Zonguldak'ın Önünü Açacağız'

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Zonguldak Merkezde ziyaretler gerçekleştirdi.

'Zonguldak'ın Önünü Açacağız'

Seçim bölgesi Zonguldak’ta gün boyu ziyaretlerde bulunan AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu yoğun bir gün geçirdi.

Sırasıyla Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Muharrem Erdem ve Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Mahmut Özer’in makamlarında biraya gelen Milletvekili Çaturoğlu karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. 

CUMA NAMAZINI ALAPLI’DA KILDI

Cuma namazını Alaplı Çağlayan camiinde kılan Çaturoğlu ardından Zonguldak’taki programları için Kozlu ilçesine hareket etti.

Kozlu’nun vefat eden Belediye Başkanı Ertan Şahin’in yerine Belediye Meclisi Kararı ile Başkan seçilen Kerim Yılmaz’ı makamına geçen Çaturoğlu burada Şahin için taziyelerini iletti. Yılmaz’a üstlendiği zor görevinde başarı temennisinde bulundu.

Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette belediye meclis üyeleri de hazır bulundu.

ERDEM İLE BİRARAYA GELDİ

Kozlu’nun ardından Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine atanan Muharrem Erdem’e ilk kez makamında nezaket ziyaretinde bulunarak “hayırlı olsun”temennilerini sunan Çaturoğlu, Erdem ile yaklaşık bir saat görüşme yaptı.

Son olarak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Mahmut Özer ile kampüsteki makamında bir araya gelen Çaturoğlu, Zonguldak genelinde Üniversitenin açacağı yeni fakülteler ve projeler konusunda bilgiler aldı, düşüncelerini paylaştı.

ÇATUROĞLU “SIK SIK BİRARAYA GELECEĞİZ”

Ziyaretlerin arından değerlendirmelerde bulunan Çaturoğlu, “Bizim amacımız, bölgenin önünü hep birlikte açmaktır. Bu noktada, her kuruma ayrı bir görev düşüyor. Sık sık bir araya geleceğiz. Bölgemizin önünü açmak için ne gerekiyorsa güç birliği içinde yapacağız.” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2017, 20:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER