ZTSO'dan bilgisayar destekli tasarım ve imalat eğitimi

ZONGULDAK (AA) - Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odasının (ZTSO), Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı 2018 yılı Teknik Destek Programı 4. dönemine sunmuş olduğu Bilgisayar Destekli Tasarım ve İmalat Eğitimi tamamlandı. ZTSO Yönetim Kurulu Başkanı...

ZTSO'dan bilgisayar destekli tasarım ve imalat eğitimi

ZONGULDAK (AA) - Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odasının (ZTSO), Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı 2018 yılı Teknik Destek Programı 4. dönemine sunmuş olduğu Bilgisayar Destekli Tasarım ve İmalat Eğitimi tamamlandı.

ZTSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, yaptığı yazılı açıklamada, üyeler için geçen yıl olduğu gibi bu yıl da birçok eğitim gerçekleştirdiklerini belirtti.

Oda olarak kentin ekonomik seviyesinin ve üretiminin artmasına katkı sağlamak, üyelerin ve çalışanların kapasitelerini arttırmanın öncelikli hedefleri arasında olduğunu vurgulayan Demir, şunları kaydetti:

"Bu hedeflere ulaşmak için yeni projeler üretmenin son derece önemli olduğunu düşünüyorum. Son gerçekleştirdiğimiz Bilgisayar Destekli Tasarım ve İmalat Eğitimi üyelerimizin talepleri doğrultusunda gerçekleşti. 13 kişi kendini bu alanda geliştirme fırsatı buldu. Önümüzdeki aylarda bu eğitimin devamını planlıyoruz. Projede emeği geçen herkese ve desteklerinden ötürü Batı Karadeniz Kalkınma Ajansına teşekkürlerimi sunarım."

Eğitim sonucunda 13 kursiyer sertifika almaya hak kazandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER