ÇEBİ GRUP, 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Çebi Grup Ceosu Yasin Hamzaçebi’ 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

ÇEBİ GRUP, 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Çebi Grup Ceosu Yasin Hamzaçebi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında, Türk Milleti'nin 'Ya İstiklal, Ya Ölüm' ilkesiyle eşi görülmemiş bir zafer kazanarak bu zaferi Cumhuriyetle taçlandırdığını kaydetti. 
   97.yılını kutladığımız Cumhuriyetin, aziz Türk Milleti'nin her türlü zorluk ve imkansızlığa rağmen örnek vatan sevgisi, hürriyet ve istiklal aşkıyla gösterdiği kahramanlığın eseri olduğunu belirten Hamzaçebi,mesajında şunları bildirdi:
   ‘Türk Milleti tarih sahnesinden silinmek üzereyken, kadın erkek, genç yaşlı demeden hür yaşama şuuruyla tek vücut olmuş, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının öncülüğünde destanlar yazarak tarihe geçmiştir. Büyük zafer, 29 Ekim 1923'te Cumhuriyetin ilanıyla taçlanmıştır. Cumhuriyetin ilanı şanlı Türk tarihinin önemli dönüm noktalarından biri olmuştur. Cumhuriyetin ilanıyla egemenliğin hiçbir şahsa, sınıfa, zümreye değil, kayıtsız şartsız Türk Milleti'ne ait olduğu tüm dünyaya ilan edilmiştir. Vatandaşlar kanun önünde, devlet yönetimine katılımda eşit sayılmış, temel hak ve hürriyetler teminat altına alınmıştır. Türk Milleti, Atatürk'ün işaret ettiği muasır medeniyetlerin ötesine doğru yürüyüşünde önemli bir ivme kazanmıştır. Kadınıyla erkeğiyle, genciyle yaşlısıyla bizlere düşen görev, Cumhuriyet'in bu kazanımlarına sahip çıkarak, Atatürk'ün, Türkiye'yi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarma hedefini gerçekleştirmek için var gücümüzle çalışmak, milletimizin ortak değerlerini gözümüz gibi korumaktır. Kendimize güvenmemiz için, geçmişimize bakmamız yeterlidir.
Türk Milleti'nin çağdaş dünyada hak ettiği yeri almasını sağlayan Cumhuriyetimizin, 97,yıldönümünü kutluyor, başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve O'nun kahraman silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehit ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyorum.’

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2020, 14:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER