ÇEBİ GRUP KADIN MÜŞTERİLERİNİ UNUTMADI

ÇEBİ GRUP KADIN MÜŞTERİLERİNİ UNUTMADI

Çebi Grup, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadın müşterilerini unutmadı. Çebİ Grup Ceosu Yasin Hamzaçebi’i, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadın müşterilerine karanfil dağıtarak günlerini kutladı.
Toplumsal ve ekonomik gelişme için kadınların desteklenmesinin önemini vurgulayan  Yasin Hamzaçebi, “Kadınların çalışma hayatında var olmalarının toplumsal gelişmenin olmazsa olmazı olduğunu biliyoruz. Kadınların iş gücüne katılımı kendi sosyo-ekonomik durumlarını, ailelerini ve çevrelerini geliştirecek ve tüm toplumda etki yaratacak önemli bir değişim ve gelişimin öncüsü olacaktır. Türkiye’de yüzde 34’lük iş gücüne katılım oranı, kadınların hak ettikleri seviyede değil. Kadınların iş gücüne katılımının önündeki engelleri kaldırmalıyız. Çebi Grup olarak kurulduğumuzdan bu yana ekmeğini taştan çıkaran tüm kadınların yanındayız” dedi.
Firma olarak BP akaryakıt istasyonlarında da kadın istihdamına öncülük ettiklerini söyleyen Yasin Hamzaçebi, “İlimiz geneline öncülük ederek market, kasiyer ve ön saha yakıt satışı alanlarında kadın çalışanlarımıza istihdam olanağı sağladık. Ülkemizde ve ilimizde tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutluyoruz” diye konuştu

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2021, 18:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER