YARDIMI ÇİRKİNLEŞTİRMEYİN !

YARDIMI ÇİRKİNLEŞTİRMEYİN !

Bazı derneklerin Ramazan yardımlarıreklama çevirmesi tepkiyle karşılanıyor


YARDIMI ÇİRKİNLEŞTİRMEYİN !


* Bazı derneklerin ve STK’ların Ramazan ayında yaptıkları gıda ve giyim-kuşam yardımlarını basını davet ederek, kamera ve objektifler önünde gerçekleştirmesi kamuoyunda yoğun tepkilere neden oluyor.

Son olarak bir hemşehri derneğinin çocuklara yaptığı ayakkabı yardımını fotoğraflarla yayınlaması toplum vicdanını rahatsız etti.


* Kendi reklamlarını yapmak adına çocukları rencide edip gururunu kıran bu derneğe yoğun tepki gösteriliyor.

Bu tür yardımların, dini ve milli geleneklerinize uygun şekilde, ihtiyacı olan vatandaşlarımızın rencide edilmeden yapılması gerektiğini hatırlatan vatandaşlar, “ Bizim dini ve milli geleneklerimizde yardım etmenin bir usulü-adabı vardır. Yardım edilen insanları deşifre ederek, gururunu kırarak, özellikle çocukları rencide ederek yardım yapılmaz. Neredeyse yaptıkları yardımı davul-zurna ile ilan edecekler. Bu ayıptır, densizliktir, görgüsüzlüktür. Yardımı yardım olmaktan çıkarıp, çirkin bir davranış haline getirmektir. Kendi reklamlarına yapmak adına çocukları kullanan bu derneği kınıyoruz” şeklinde konuştular.

HABER MERKEZİ

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2021, 14:17
YORUM EKLE
YORUMLAR
yavuz akar
yavuz akar - 3 yıl Önce

ÇOK İYİ BİR KONUYA DEĞİNDINIZ TŞKLER.GERCEKTEN MİLLETİN CANINI YAKIYORLAR,YARDIMINDA BIR ADABI VARDIR..BU İŞİ REKLAMA ÇEVİRENLERİ ALLAH ISLAH ETSIN.O YARDIMLARA MUHTAC OLSUNLAR.GUNAHDIR AYIPDIR.

veli yılmaz
veli yılmaz - 3 yıl Önce

birde utanmazlar facebokta canlı yayın yapıyorlar .

Emine S
Emine S - 3 yıl Önce

Sadakanın makbulü ve en hayırlısı gizli yapılandır . Milleti rencide edecek olan sevap yerine ancak günahı biçer gider . Böyle işlere hiç yeltenip kendilerini rezil etmesinler

MerveD.
MerveD. - 3 yıl Önce

İnsanları eve kapatarak kırmızı alarm vererek projeleri bitirmeye devam korku panik pandemi aşıya zerre inanmıyorum. Dünyanın imtihanı bitmez. Dünya boş, Ahirete koş. ;)

SIRADAKİ HABER