14 KAT SU BASILACAK

14 katlar halkı artık suya daha kolay ve daha ucuza kavuşacak.

14 KAT SU BASILACAK

Gülüç Beldesinde bulunan Çengel burnu mahallesi 14 katlarda su probleminde sona gelindi.

Yıllardır yüksek katlara suyun çıkmasında sorun yaşayan 14 katlarda, su hidrofor sistemiyle basılan suyda yaşanan problem aşılıyor.

Belediye Başkanlığımızın Fen İşleri müdürlüğünün yaptığı çalışmalar sonucu, 14 katlara yeni su isale hattı yapıldı. Bundan sonra 14 katlar halkı artık suya daha kolay ve daha ucuza kavuşacak. 

VAATLERİ BİR BİR YERİNE GETİRİLİYOR

Gülüç Belediye Başkanı Gökhan M. Demirtaş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, vaatlerini bir bir yerine getirdiğini belirterek,

Bilindiği belediye başkalığı görevine talip olduğumuzda, vaatlerimizden biride su sorunu yaşayan 14 katların bu sorunu çözmekti. 14 katlarda hidrofor sistemi kullanıldığından, yüksek katlarda oturan vatandaşlarımızın dairelerine su çıkmıyordu hemde hidrofor siteminin harcadığı elektrikten dolayı burada oturan vatandaşlarımız daha fazla elektrik parası ödemek zorunda kalıyorlardı.

Bu mahallede yaptığımız yeni su isale hattı çalışmaları sonucu artık vatandaşlarımız bu sorunlardan kurtuluyor ve 14 katlarda oturan vatandaşlarımız suya daha kolay ve daha ucuza kavuşacaklar. Ayrıca beldemizin her tarafında Gülüçü yeniden imar etme çalışmalarımız son sürat devam ediyor. Bu çalışmalarımız sona erdiğinde, ortaya bambaşka bir Gülüç çıkacak. Bizi izlemeye devam edin.

Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2017, 08:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER