22 Promil alkol çıktı

22 Promil alkol çıktı

22 Promil alkol çıktı

Ereğli ilçesinde otobüsten inip evine gitmek isteyen kadına otomobil çarptı. Kazada ağır yaralanan kadın sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Ereğli devlet hastanesine kaldırıldı. Kaza anı saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

Kaza Elmatepe mahallesi Zübeyde hanım bulvarında meydan geldi. Alınan bilgilere göre halk otobüsünden inerek evine gitmek için yolun karşısına geçmek isteyen 39 yaşında ki Gülcan Çelike Mustafa Ayhanın (37) kullandığı 67 TV 873 plakalı otomobil çarptı: Çarpmanın etkisi ile yola fırlayan kadının yardımına çevredeki vatandaşlar koştu. Yaralı kadın için haber verilen sağlık ekipleri kısa sürede olay yerine gelirken, ilk müdahalesi yapılan yaralı kadın Ereğli Devlet hastanesine kaldırıldı. Acil serviste tedavi altına alınan Gülcan Çelikin durumun ağır olduğu öğrenildi. Sürücü Mustafa Aydın Devler hastanesinde alınan doktor raporunun ardından ifadesi için İlçe emniyet müdürlüğüne götürüldü. Sürücü Yamanın 22 promil alkollü olduğu öğrenildi.

VATANDAŞIN YOL TEPKİSİ

Yaşanan kaza sonrasında mahalleye üst geçit yapılması için başvuru yaptıklarını ve kendilerine izin çıktığının söylendiğini, ölüm yaşanmadan bir an önce gerekli çözümün yapılmasını istediler. Mahalle Muhtarı Muammer Aslan da konuşmasında Gördüğünüz gibi işte korktuğumuz başımıza geliyor. Geçen gün Potbaşında ölüm oldu. Burada da mı ölüm olması gerekiyor dedi.

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI

Elmatepe mahallesinde yaşanan trafik kazası bir iş yerine ait güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Kameraya yansıyan görüntülerde Halk otobüsünden inen Gülcan Çelikin yolun karşısına geçmek istediği sırada otomobilin çarpması ve havalanan kadının yere düştüğü görülüyor.

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2017, 21:21
YORUM EKLE
YORUMLAR
mehmet
mehmet - 7 yıl Önce

Bunu paylaşın

mehmet
mehmet - 7 yıl Önce

İyi

SIRADAKİ HABER