37 YIL SONRA BABASININ BELEDİYE BAŞKANLIĞI KOLTUĞUNA OTURDU

37 YIL SONRA BABASININ BELEDİYE BAŞKANLIĞI KOLTUĞUNA OTURDU
gundemeregli.com-Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin,  geçmişte Alaplı Belediye Başkanlığı yapan babası Seçkin Tekin’in oturduğu makam koltuğuna 37 yıl sonra oturmanın heyecanını yaşadı.

Alaplı’da 30 Mart yerel seçimlerinde CHP’den Belediye Başkanı seçilerek, dikkatleri üzerine çeken Tekin, Alaplı Belediyesini 35 yıl aradan sonra tekrar CHP’ye geçmesi sonrasında bir ilk yaşarken, farklı bir heyecanı da tattı. Tekin Alaplı’da 11 Aralık 1977’den,  12 Eylül 1980 yılları arasında Belediye Başkanlığı yapan babası Seçkin Tekin’in koltuğuna seçimleri kazanarak oturması mutluluğunu bir kat daha artırdı.

Tekin, babasının yıllar önce ayrıldığı bu makama tekrar gelmesinin farklı bir heyecanını yaşadığını belirterek, Babamda Alaplı’ya yıllar boyu hizmet etti. Önemli çalışmalar yaptı.  Kendisinin 37 yıl önce oturduğu bu koltuğa utarmak benim için ayrı bir heyecan oldu. Bundan sonra biz Alaplı’da herkesin Belediye Başkanıyım. Bize oy veren vermeyen herkese teşekkür ediyorum. Eski Başkan Nevzat Çimenoğlu, yine bizim başkanımızdır onun tecrübelerinden yararlanacağız. İktidar Partisi ile birlikte çalışarak Alaplımızı laik olduğu yerlere götüreceğiz.”
Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2014, 11:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER