AK PARTİ ADAYINI BELİRLEDİ

Yavuz adaylıkla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
Güvenilir kaynaklardan edindiğimiz bilgilere göre, zarfın içindeki adayın Dr. Çİmenoğlu olduğu iddia ediliyor.

AK PARTİ ADAYINI BELİRLEDİ
gundemereglicom-AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz ilçede belediye başkan adayının belli olduğunu belirterek,  belirlenen adayın ilgili komisyonun mühürleyerek zarfa koyduğunu belirtti.

Yavuz, Alaplı’da merakla beklenen belediye başkan adaylığı konusunda ipuçları verdi.  Genel merkezin belediye başkanlarını belirleyen komisyonunun Alaplı adayını belirleyerek,  zarfa koyduğunu anlatan Yavuz bu ismin Cuma gününe kadar açıklanmasını beklendiklerini söyledi.

Genel merkezin ilçe adaylarının nasıl açıklanacağını programladığını da kaydeden Yavuz,  “Bölge bölge mi açıklanacak, genel merkeze çağrılıp öyle mi açıklanacak? Bu konuda bir netlik yok. Bu netliğe kavuşur kavuşmaz adaylar sırayla açıklanır. Yalnız şu kadarını söyleyeyim. Alaplı adayını genel merkez belirledi ve zarfın içine koydu, kapalı olan bu zarfın kısa sürede açıklanmasını bekliyoruz. Cuma günü bu isim kamuoyuna açıklanır.” dedi.

Bilindiği gibi Ak Parti’nin Alaplı’da mevcut Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu dışında, Faruk Çaturoğlu, Hüseyin Uysal, Emrullah Erdoğan, İsmail Öztürk, Aydın Adetepe ve Ahmet Tosun aday adaylığı müracaatında bulunmuştu.
Güvenilir kaynaklardan edindiğimiz bilgilere göre, zarfın içindeki adayın Dr. Çİmenoğlu  olduğu iddia ediliyor.

 

Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2013, 08:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER