AK PARTİ ÇUVALIN AĞZINI BAĞLADI! ADAY TANITIMI CUMARTESİ GÜNÜ

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, Cumartesi günü düzenleyecekleri toplu tanıtım töreni ile tüm adayları ilan edeceklerini belirtti.

AK PARTİ ÇUVALIN AĞZINI BAĞLADI! ADAY TANITIMI CUMARTESİ GÜNÜ
gundemeregli.com-AK Pati’nin aylardır nefesini tutarak beklediği ilçe ve belde belediye başkanları resmi olarak açıklanmasa da kesinleşti.

Onlarca aday adayının aylardır süren bekleyişi AK Parti genel merkezinin almış olduğu karar sonrasında bitti. Toplantıdan sızan ve yerel basında yer alan Belediye Başkan Adaylarının isimleri AK Parti il başkanlığı ve ilçe teşkilatlarınca yalanlanmadı.

Zonguldak genelindeki adaylarda Kilimli dışındaki isimlerde pek bir sürpriz yaşanmadı.  Kilimli mevcut Belediye Başkanı Dr. Seçkin Özdemir’i aday göstermeyen parti burada Ümit Velioğlu’nda karar kıldı. Alaplı’da ise Faruk Çaturoğlu ve Dr. Nevzat Çimenoğlu isimlerinde git gel yaşayan partinin yetkili organları kararını Çimenoğlu’ndan yana kullandı.  Ereğli’de ise Yusuf Kalay, İbrahim Sezer isimleri ile birlikte iddialı üçüncü isim olan Opr. Dr. Hüseyin Uysal arasında geçen kıyasıya rekabette Ak Parti genel merkezi kararını Uysal olarak açıkladı.

Ak Parti belirlediği adayları haftaya Cumartesi günü düzenleyeceği toplu bir tanıtım töreni ile kamuoyuna resmen ilan etmiş olacak.

-----AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, Cumartesi günü düzenleyecekleri toplu tanıtım töreni ile tüm adayları ilan edeceklerini belirtti.

Uçar gazetemiz Muhabirine yaptığı açıklamada,  Zonguldak başta olmak üzere ilçe ve belde belediye Başkan Adaylarını önümüzdeki hafta Cumartesi günü düzenleyecekleri bir tören ile kamuoyuna açıklayacaklarını söyledi.

AK Parti genel merkezinin belirlediği Zonguldak ilçe ve belde Belediye Başkan adaylarını Zonguldak’ta Kapalı Spor Salonunda açıklayacağını anlatan Uçar, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan´ın başkanlığındaki heyetin belediye başkan adaylarını ele alacağı iller arasında Zonguldak’ın da bulunduğu belirterek,  adaylar netleşti gibi. Belirlenen adaylar düzenlenecek olan bir tören ile açıklanacak.  Resmi açıklama haftaya Cumartesi günü yapılacak olan tören ile yapılacak. Şu anda adaylarla ilgili açıklama yapmamız doğru olmaz.   Yalnız adaylar belirlendi.” dedi.

Ak Parti’de resmi bir açıklama yapılmasa da, komisyonun ilçelerde belirlediği adaylar şu şekilde: Alaplı: Nevzat Çimenoğlu, Ereğli Hüseyin Uysal. Kozlu Akın Kaymak, Gökçebey: Vedat Öztürk, Devrek: Mustafa Semerci, Çaycuma: Mithat Gülşen, Ereğli: Hüseyin Uysal, Kilimli: Ümit Velioğlu.

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2014, 12:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER