AK PARTİ’DE ÇİMENOĞLU KRİZİ! KAPILARI KAPATTI

AK PARTİ’DE ÇİMENOĞLU KRİZİ! KAPILARI KAPATTI
gundemeregli.com-Alaplı Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Nevzat Çimenoğlu, Ereğli’den belediye başkan adaylığını düşünmediğini belirterek, iki dönem daha Alaplı’da hizmet etmek istediğini bildirdi.

    Gazetemiz Muhabirinin telefonda görüştüğü Çimenoğlu, AK Parti genel merkezinin Ereğli’de yaptırdığı anketlerde isminin Fazlı Erdoğan ile birlikte aday olması muhtemel isimler arasında yer almasından  ötürü onur duyduğunu, yalnız Ereğli’den Belediye Başkan Adaylığını düşünmediğini söyledi.

     Alaplı’dan Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu ve adaylık müracaatını da Ak Parti Alaplı İlçe teşkilatında yaptığını anlatan Çimenoğlu şunları söyledi:

“Bizim de duyduğumuz, Fazlı Erdoğan, Dr. Hüseyin Uysal ve benim isminin yapılan son anketlerde yer alması. Şunu söyleyebilirim. Ben Ereğli’de adaylığı düşünüyorum. Benim düşüncem Alaplı. Bu düşüncemi de AK Parti Alaplı ilçe teşkilatına aday adaylığı başvurusu yaparak, göstermiş bulunuyorum. Amacım Alaplı’da iki dönem daha Belediye Başkanı olarak hizmet etmek. O nedenle Ereğli’den adaylık düşünmüyorum. Ben Alaplı’dan aday olmak istiyorum, beklentim bu yönde” dedi

   Bilindiği gibi Ak Parti genel merkezi son olarak Ereğli için yaptırdığı anketlerde  deneklere, Ak Parti’den Belediye Başkan Adayı olarak kimi görmek istersiniz” şekilde soru yöneltmiş. Yine deneklere Çimenoğlu ile birlikte 22. ve 23. Dönem Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan ile Dr. Hüseyin Uysal isimlerinden birini tercih etmelerini istemişti.

   Yapılan bu anketin ardından siyasi kulislerde Ak Parti’nin Ereğli adayınin bu üç isimden biri olacak şekilde yorumlara neden olmuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2013, 11:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER