ATM SAYISI ÇOĞALIYOR

Bankaların az olduğu Alaplı´da sorun ATM´ler ile giderilmeye çalışılıyor. İlçede bilindiği gibi 3 bankanın şubesi bulunuyor.

ATM SAYISI ÇOĞALIYOR
gundemeregli.com-BankAsya da, Alaplı’ya ATM makinesi kurmak için Alaplı Belediyesi ile sözleşmeimzaladı.

PTTYokuşu Caddesi üzerinde bulunan ATM makineleri kurulum alanına Bank Asya daönümüzdeki günlerde ATM makinesini kurarak müşterilerine hizmet vermeyebaşlayacak. Bankanın ATM makinesi kurabilmesi için gerekli olan sözleşme de,Alaplı Belediyesi ile Asya Katılım Bankası Kdz. Ereğli Şubesi arasındaimzalandı. Sözleşmeye, Alaplı Belediyesi adına Belediye Başkanı Dr. NevzatÇimenoğlu, Bank Asya adına da Banka’nın Ereğli Şube Müdürü Ufuk Arsoy imzaattı.

AlaplıBelediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, çok sayıda bankanın ardından BankAsya’nın da Alaplı’da ATM makinesiyle hizmet vermeye başlamasının, bankamüşterilerinin ticari alışverişlerini kolaylaştıracağını ve ilçe ekonomisine dekatkı sağlayacağını  belirterek, “Gün geçtikçe büyüyen ve büyüdükçeihtiyaçları da artan Alaplı’da, diğer sektörler gibi bankacılık sektörünün degerekli hizmet ağını kurması gerekiyor. Diğer bankalarımızın da, ilçemize ATMmakinelerini kurmalarını arzu ediyoruz. Bunun için gerekli alanı tahsisederiz.” dedi.

BankAsya Şube Müdürü Ufuk Arsoy da, kuracakları ATM makinesinin müşterilerine veAlaplı’ya hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2013, 07:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER