Bakan açıkladı! Sosyal medyada yayılan bu belge sahte, inanmayın

Sağlık Bakanlığı imza, kaşe ve logolarını kullanarak oluşturulan ve sözde tedbirleri kamuoyunu yanıltmak amacıyla sosyal medyada dolaşıma sokan hesaplar deşifre oldu. Kaynak: Bakan açıkladı! Sosyal medyada yayılan bu belge sahte, inanmayın

Bakan açıkladı! Sosyal medyada yayılan bu belge sahte, inanmayın

Cumhurbaşkanı Danışmanı İsmail Cesur sosyal medyayı yalan ve Bakanlık adına, bakanlık mühür, kaşe ve logolarıyla üretilmiş sahte evraklarla karşı dikkatli olmaya çağırdı ve bu kişilerle ilgili işlemlerin başlatıldığını belirtti.

Sahte belgeyi ifşa ettiği son dakika açıklamasında Cesur "Bu belge sahte, bu haber yalan. Kesinlikle itibar etmeyiniz. Hesabın kapatılması için Twitter nezdinde gerekli işlem başlatıldı, sizler de lütfen şikayet ediniz" ifadelerini kullanan Cesur vatandaşın Koronavirüs konusundaki hassasiyetini istismar eden bu hesaplar ve sahipleri için gerekli çalışmaların başlatıldığını ilan etti.

BAKAN KOCA'DAN FLAŞ AÇIKLAMA

Sağlık bakanı Fahrettin Koca da konuyla ilgili attığı tweette "Sosyal medya ve Whatsapp'tan yayılan "GİZLİ" belge GERÇEK DIŞIDIR. Panik yaratacağı bilinerek UYDURULMUŞTUR. Güven kaybına yol açarak, 82 milyonun zaafa düşmesini amaçlayanlar var. Hassasiyetinizle oynayanlar var. Şans tanımayın. DOĞRU HABER, RESMEN YAPILAN AÇIKLAMADIR" dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2020, 13:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER