Belediye bozduğu yolu ne zaman yapacak!

Yapılmayan yol kazaya davetiye çıkarıyor.

Belediye bozduğu yolu ne zaman yapacak!

Zonguldak’ın Tepebaşı Mahallesi Topbaşı sokaktaki yolda belediye ekipleri tarafından yapılan çalışmanın ardından yapılmayan yol kazaya davetiye çıkarıyor.

Zonguldak Belediyesi ekipleri tarafından Topbaşı Sokaktaki yol geçtiğimiz günlerde arızayı giderdikten sonra parkeleri kapatılmayınca, aynı sokak üzerinde geçtiğimiz senelerde yapılan parkelerin kayması sonucu ve bakımlarının yapılmayışı Topbaşı Sokakta yaşayanların tepsine neden oluyor.

Mahalle sakinleri, “Topbaşı Sokak İmam Hatip Lisesine dönüş yolunda geçtiğimiz günlerde Zonguldak Belediyesi ekipleri çalışma yaptı. Ekipler çalışmalarını bitirdikten sonra yolun ortasına dubayı bırakarak gittiler. Burada şuana kadar 2 kez kaza oldu. Geçtiğimiz sene bu yol parke ile döşendi. Ancak zamanla parke taşları kaymaya başladı. Ekipler tarafından açılan yolun kapatılması ve kayan parke taşları için devalarca belediyeyi aramamızı rağmen kimse gelmedi. Sokak sakinleri olarak buranın biran önce yetkililerin sesimizi duyup yapmasını istiyoruz” şeklinde konuştular.

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2017, 14:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER