Bu ankete çok şaşıracaksınız!

Yapılan son ankette, ortaya çarpıcı sonuçlar çıktı.

Bu ankete çok şaşıracaksınız!

Alaplı Belediyesi’nin yatırdığı, Memnuniyet Anketine Bin 300 vatandaş katıldı.  Ortaya çarpıcı sonuçlar çıktı.

Açık uçlu sorunun yer almadığı ankette deneklere, “evet, Hayır ve kararsızım”  şeklinde yanıt vermeleri istendi. Belediyenin ilk kez yaptırdığı memnuniyet anketi, İlçeye bağlı 5 mahalleyi kapsayacak şekilde, tesadüfi örnekleme yöntemiyle seçilen Bin 300 kişiyle anket yoluyla yapıldı. İşte o araştırmadan çıkan bulgular:

Ankete katılan deneklerin yüzde 60,96’sı “Çarşamba pazarının ilçe Merkezine taşınmasını istiyor musunuz “şeklindeki soruya “Evet” yanıtını verirken, 36,90 “Hayır” cevabını verdi. Yüzde 2.14 ise kararsız olduğunu beyan etti.

 “Bugün Genel seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz?” şeklindeki soruda ise şehir merkezinde Ak Parti ve CHP’nin birbirine çok yakın oy aldıkları görüldü. Bu partileri MHP ve kararsızlar takip etti.

Yine Alaplı Belediyesinin sahilde yaptığı çalışmalardan vatandaşların memnuniyet oranı yüzde 94 olarak ortaya çıkarken,  Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’den memnun olanların oranı ise yüzde 95, yine Tekin’e oy veririm diyenlerin oranı ise yüzde 92 olarak ortaya çıktı.  

Yine ankette deneklere, belediyenin parti ayrımı gözetmeden çalışması ve istediği zaman Tekin’e ulaşabildiğini noktasındaki sorulara ise ezici bir çoğunlukla “evet” yanıtı  verdi.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2017, 10:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER