ÇATUROĞLU, TEKİN BULUŞMASI MANİDAR

Çaturoğlu, Tekin buluşması son dönemlerin meşhur kelimesi olan manidar bulundu.

ÇATUROĞLU, TEKİN BULUŞMASI MANİDAR
gundemeregli.com-Alaplı’da iki dönem üst üste Belediye Başkanlığını kazanan tek isim olarak ilçe tarihine geçen AK Parti Alaplı Önceki dönem İlçe Başkanı ve Alaplı’nın yine önceki dönem Belediye Başkanı Faruk Çaturoğlu, CHP Alaplı Belediye Başkan Adayı Nuri Tekin’in seçim bürosunda ziyaret ederek, başarı diledi.  

Alaplı siyasetine damga vuran Alaplı´nın eski Belediye Başkanı ve ilçe Başkanlarından olan Çaturoğlu’nun  Tekin’e gerçekleştirdiği ziyaret son dönemlerin oldukça sık kullanılan kelimesi olan oldukça “manidar” bulundu.

Seçim bürosunu ziyaretinde CHP Belediye Başkan adayı Nuri Tekin, ile bir süre sohbet eden Çaturoğlu, “Tekin, Alaplı’mızın insanıdır. Kendisine seçim çalışmalarında başarılar dilemek için ziyaret ettiğini söyledi. Seçim döneminde partilerin ve adayların bir birlerini ziyaret etmesi gerektiğini ifade eden Çaturoğlu, “Bu bir yarıştır. Bu yarışta partiler ve adaylar bir birlerini ziyaret ederek sohbet ederek kaynaşması gerekmektedir. Sonuçta hepimiz aynı yerde yaşıyoruz.” dedi.

Çimenoğlu’nun adaylığına hayırlı olsun diyen Çaturoğlu, “önümüzde bir süreç var bu süreçte neler olur bilinmez zaman neyi gösterir hep beraber bakacağız.”

 

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2014, 15:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER