Cengiz Çolak Çebi Grubu ziyaret etti

Kendisini bir Ereğli sevdalısı olarak tanımlayan Çolak; Gündem'de..

Cengiz Çolak Çebi Grubu ziyaret etti

Kdz. Ereğli’nin sevilen isimlerden Ticaret Sicil Müdürü Cengiz Çolak, Gündem Gazetesine nezaket ziyaretinde bulundu.  

Babacan tavırları ile taraflı tarafsız her kesimin taktirini ve beğenisini kazanan, İlçede TSO’nun gülen yüzü olarak adlandırılan Çolak, ÇEBİ Medya Grup’a nezaket ziyaretinde bulunarak,  Gündem Gazetesi Yayın Yönetmeni Yasin Ören ile görüştü.

Çolak, ziyarette yaptığı konuşmasında;  kendisini bir Ereğli sevdalısı olarak tanımlayarak; Ereğli’ye çok şeyler borçlu olduğunu belirtti.

Gerek TSO’da’daki çalışmalarıyla,  gerekse sosyal etkinliklerde yer alarak Ereğli’ye olan borcumu ödemeye çalıştığını anlatan Çolak,  “Önemli olan gönüllerde yer edinmektir. Bende gönüllerde yer edindiğimi düşünüyorum.” dedi.

 Mütevazi yapısıyla tanınan ve kendisine olan sevginin sebebini sorduğumuzda; “Her zaman sadece kendim oldum.  İnsanları seviyoruz. Onlar için çabalamak beni mutlu ediyor.

Öte yandan Gazetenizi yakından takip ediyorum.

Tarafsız yayınlarınızın artarak sürmesi temennisiyle Çebi gruba çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2017, 14:13
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sedat Kazım Gökalp
Sedat Kazım Gökalp - 7 yıl Önce

Cengiz beye olan sevgi ve saygimiz sonsuzdur. Sizlere yaptigi nezaket ziyareti gibi Mng kargo Erdemir Subesi olarak kendilerini agirlamak isteriz. Basarilarinizin devamini dilerim

SIRADAKİ HABER