ERDEMİR VAKFI, EMEKLİLERİ TOPLADI

ERDEMİR Vakfı durdulan toplu ödemeler konusunda Emekli üyeleri EVRAKSAN lokalinde topladı.

ERDEMİR VAKFI, EMEKLİLERİ TOPLADI

gundemeregli.com-Kısa adı ERDEMİR Vakfı olan Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş Mensupları Yardımlaşma Sandığı, 3 Bin 500 civarındaki emekli üyelere ikinci bir emre kadar durdurulan toplu ödemeler konusunda bilgilendirmede bulundu.

EVRAKSAN’ın  lokalinde geçen Cumartesi günü gerçekleştirilen toplantıda üyelere durdurulan toplu ödemeler ile ilgili ayrıntılı bilgiler verildi. Ardından Görüş-alışverişinde bulunularak,  emekli üyelerin sorularına yanıt arandı.

Basına kapalı gerçekleştirilen toplantıda ERDEMİR Vakfı yöneticileri ile EVRAKSAN yöneticileri hazır bulundu.

 İkinci bir emre kadar toplu ödemeleri durduran ERDEMİR vakfının 10 Bin civarındaki üyesini ilgilendiren toplantıda yapılan görüşmelerin30 Ocak tarihinde genel kurulunda gündeme getirileceği kaydedildi.

Bilindiği gibi Maliye Bakanlığı’nın ülke çapında Vakıf ve sendikalara yönelik olarak yaptığı denetimler de ERDEMİR vakfına da ceza kesilmiş kesilen bu cezaların vakıf üyelerinden kesilmesi gündeme getirilmişti.

30 Ocak tarihinde yapılacak olan genel kurulda bu cezaların nasıl ödeneceği ve üyelerden ne kadar kesinti yapılacağı belirlenecek.  

 

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2014, 12:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER