EREĞLİ´DE TIP BAYRAMI COŞKUSU

EREĞLİ´DE TIP BAYRAMI COŞKUSU
gundemeregli.com-Ereğli İlçesi’nde, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla tören düzenlendi.
  Atatürk Anıtı’nda düzenlenen törende,ilçedeki hastaneler, diyaliz merkezleri ile Doktorlar ve Eczacılar Derneği tarafından çelekler konuldu, saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı okundu.
  İlçe Sağlık Müdürü Dr. Merve Sezer. Törende yaptığı konuşmada, sağlık çalışanlarının daha iyi koşullarda görev yapması dileğinde bulunurken, “Görev başında şehit olan bütün meslektaşlarıma ve sağlık personeline Allah’tan rahmet diliyorum. Bu vesileyle hepsini anmış oluyoruz. Tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı’nı kutluyorum” dedi.
  AK Parti Ereğli Belediye Başkanı Op. Dr. Hüseyin Uysal da, mesajında “Hayatlarını insan hayatına adayan, cana can katmak için uğraşan meslektaşlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlarım” dedi.
  Buradaki törene, Ereğli Devlet Hastanesi yöneticisi Op. Dr. Muharrem Erdem, Ereğli Ağız ve Diş Hastanesi Müdürü Yüksel Tuncer, Ereğli Hekimler ve Eczacılar Dayanışma Derneği Başkanı Dr. Selahattin Karayeğen, AK Parti Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Hüseyin Uysal, DSP Ereğli Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Recep Erdoğan, özel hastanelerin yetkilileri ile bazı doktorlar ve sağlık personeli katıldı.

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2014, 08:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER