EREĞLİ’NİN EN UZUN KÖPRÜSÜ TAMAMLANDI

Ereğli7nin en uzun köprüsü tamamlandı.

EREĞLİ’NİN EN UZUN KÖPRÜSÜ TAMAMLANDI
gundemeregli.com-Kdz. Ereğli İlçesi’nde yapımına geçen Nisan ayı içersinde başlanan ve 247 metre uzunluğu, 20 metre genişliği ile ilçenin en uzun köprüsü olan yatırım tamamlandı. Asfaltı ayrı ihale edilen yolun kısa sürede hizmete girmesi bekleniyor.

Konu ile ilgili gazetemize açıklamada bulunan firma yetkilileri,  çalışmaların tamamlandığı kaydederek,  proje süresinin 120 gün olduğunu ve bu çalışmanın ise belirlenen süreden önce gerçekleştirildiğini ifade ettiler.

Yoğun bir ekip ile çalışmalara aralıksız olarak devam ederek projeyi tamamladıklarını anlatan yetkililer, “Çalışmalar tamamlandı.  Köprünün yanı sıra bariyerleri da yapıldı.  Bizim için çalışma tamamlandı. Sıra asfalt ihalesini alan firmada oda Gülüç’ten başlayarak, köprü çıkışına kadar asfalt yapacak” dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2013, 14:20
YORUM EKLE
YORUMLAR
KIRMIZI GÜL
KIRMIZI GÜL - 11 yıl Önce

EREĞLİ HALKINA HAYIRLI UĞURLU OLSUN .ASFALTTA DÖKÜLDÜKTEN SONRA YOLUMUZ HALKIMIZIN HİZMETİNE SUNULACAKTIR .EMEĞİ GEÇEN ZONGULDAK MİLLET VEKİLİMİZ SAYIN PROF.DR ERCAN CANDAN BEYE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN ALLAH KENDİSİNE DEVLETİMİZE ZEVAL VERMESİN SAYGILAR SUNUYORUM.

SIRADAKİ HABER