ETLE TIRNAK GİBİYİZ

ETLE TIRNAK GİBİYİZ
gundemeregli.com-Alaplı ilçesi Ziraat Odası Başkanı Şeref Türkoğlu, Alaplı Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Uysal’ı makamında ziyaret etti.
Alaplı Ziraat Odası Başkanı Şeref Türkoğlu, Alaplı Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Uysal’ı makamında ziyaret ederek başarılar diledi. Oda olarak her zaman muhtarların yanında olduklarını belirten Türkoğlu, “Alaplı Muhtarlar Derneği Başkanımız Ahmet Uysal, güzel çalışmalar yapıyor. Muhtarımızın gayreti ve girişimleri ile Alaplı deremizde temizleme çalışmaları başlamıştır. yine fatih köprüsünde çalışmalar tamamlanmak üzere yakın zamanda da açılarak Fatih mahallesi başta olmak üzere bir çok köyümüzün ilçeye ulaşımının kolaylaşması sağlanacaktır. Ben emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Oda olarak her zaman derneğimizin yanındayız. İşbirliği içinde çalışmalar yapıyoruz” dedi.
Alaplı Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Uysal’da Alaplı Ziraat Odası Başkanı Şeref Türkoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Dernek olarak Ziraat Odası ile birlikte et ve tırnak gibi olduklarını belirten Uysal, “Ziraat Odası ve Muhtarlar Derneği etle tırnak gibidir. Vatandaşlarımızın tarımsal kalkınmasına katkı sağlayan Şeref Türkoğlu başkanıma ve ekibine Alaplı Muhtarlar Derneği olarak çalışmalarında kolaylıklar ve basarılar diliyor,ayrıca katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Uysal, ayrıca derneğe bayrak ve flama hediye eden Alaplı Ziraat Odası Başkanı Şeref Türkoğlu’na teşekkür ettiklerini söyledi.
Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2013, 06:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER