FLAŞ! AK PARTİ VE CHP’DEN SEÇİM İTTİFAKI…

Ak Parti ile CHP arasında geçmesi beklenen yerel seçimler öncesinde,Ak Parti´nin CHP´nin olduğu binaya taşınması “ İki parti, Belediye Başkan adayı konusunda değil ama seçime girecekleri parti binası konusunda ittifak yaptı. yorumlarına neden oldu.

FLAŞ! AK PARTİ VE CHP’DEN SEÇİM İTTİFAKI…
gundemeregli.com- Alaplı İlçesi’nde 30 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerinin iki favori partisi konumunda bulunan AK Parti ile CHP seçim öncesi teşkilat binaları konusunda adeta ittifak yaptı.

AK Parti CHP Alaplı İlçe başkanlığının bulunduğu binanın birinci katına taşınarak seçime aynı binada girme konusunda bir noktada ittifak yapmış oldu.

Türkiye’nin ilçelerde benzerine ender rastlanan görüntü Alaplı’da yaşandı. Ak Parti Alaplı İlçe Başkanlığı 7 yıldır hizmet verdiği Hükümet Caddesi üzerinde bulunan teşkilat binasını İl Başkanlığına Mustafa Yavuz’un atanmasıyla taşıma kararı verdi. 30 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesinde daha geniş bir bina arayan  Ak Parti, yeni bina olarak  CHP Alaplı İlçe Başkanlığının 4 yılı aşkın bir süredir faaliyet  gösterdiği  Al Caddesi üzerindeki Özerler İşhanında karar kıldı.  Yeni teşkilat binasında tabelasını asan Ak Parti ile yine binanın ikinci katında bulunan CHP’nin tabelalarının aynı kare içersinde yer alması Ak Parti ile CHP arasında geçmesi beklenen yerel seçimler öncesinde, “ İki parti, Belediye Başkan adayı konusunda değil ama seçime girecekleri parti binası konusunda ittifak yaptı. yorumlarına neden oldu.

Alaplı İlçesi’nde ilginç görüntüleri de beraberinde getiren seçim binası ittifakı konusunda açıklama yapan AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, 7 yıldır hizmet verdikleri Hükümet Caddesi’ndeki binadan taşındıklarını CHP ile aynı binada olmalarının da bir sıkıntı oluşturmayacağını söyledi.

Yavuz, “Halkımıza ve üyelerimize yeni binamızda daha ferah bir ortamda hizmet vereceğiz. Mart ayında yapılacak yerel seçimlere de yeni binamızda hazırlanacağız. CHP’nin de bu binada olması bir sorun oluşturmaz” diye konuştu.



 

Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2014, 09:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER