Gülüç, sil baştan…

Gülüç Belediyesi Düğün salonunu sil baştan tadilata soktu. Tepeden tırnağa değişen salon 20 Şubat tarihinde hizmete girecek.

Gülüç, sil baştan…

Gülüç Belediyesi Düğün salonunu sil baştan tadilata soktu.  Tepeden tırnağa değişen salon 20 Şubat tarihinde hizmete girecek.

Gülüç Belediye Başkanı M. Gökhan Demirtaş,  Göreve geldikleri günden bu yana vatandaşa en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını belirterek,  “Düğün salonumuz modern görüntüsüyle beldemizdeki her türlü sosyal etkinliklere ev sahipliği yapacak” dedi.   

Gülüç’te 2,5 yıl gibi kısa bir sürede sahil düzenlemesi başta olmak üzere, alt yapı ve üst yapı çalışmalarında önemli aşamalar kaydettiklerini anlatan Demirtaş,  sil baştan yeniden yaptığımız çalışmalarda Gülüç olarak Ereğli ve beldenin her türlü sosyal aktivitelerini karşılayacak noktaya gelindiğini kaydetti.

EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

Gülüç’ün her geçen gün değiştiğini ve geliştiğini de anlatan Demirtaş,  şunları söyledi:

“Gülüç’ümüz eski Gülüç değil. Belediyemiz her noktada çalışma yapıyor. Bu çalışmalar kapsamına, yolarımızı elden geçirdik.    Geleceğe daha güvenle bakıyoruz.  Sahilimizde çalışmalar aralıksız sürüyor. Şimdi Düğün salonumuzu ele aldık ve içerisi sil baştan modern bir görüntüde yaptık. Düğünlerimizi, toplantılarımızı, her türlü sosyal etkinliğimizi yapacağımız bir noktaya getirdik. Gülüç gerek Ereğli’mize gerekse çevre ilçelerimize her türlü sosyal aktiviteye ev sahipliği yapacak noktaya geldi.  Şehrimiz daha da güzelleşecek. Düğün salonumuzdaki hummalı çalışma 20 Şubat’ta tamamlanacak ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde modern haliyle en büyük etkinliğimizi yapacak. ”

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2017, 12:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER