GÜNDEM´DE YENİ YAYIN DÖNEMİ BAŞLIYOR

Okuyucuya hizmet kalitesini en doruk noktaya taşıyacak olan Gündem Gazetesi, ÇEBİ GRUP çatısında, Gazeteci Yasin Ören yönetiminde yayın hayatını sürdürecek.

GÜNDEM´DE YENİ YAYIN DÖNEMİ BAŞLIYOR

28 yıllık tarihi ileZonguldak’ın en uzun soluklu günlük gazetelerinden biri olan GündemGazetesi’nin Zonguldak’ın en köklü ailelerinden ÇEBİ GRUP tarafından satınalınmasının ardından başlatılan yenilikler devam ediyor.

2007 yılında İnternethaber portalına geçilmesiyle birlikte www.gundemeregli.com  ismiyle resmi internet sitesinikuran Gündem Gazetesi’nin ismi yeni yayın döneminde   www.gundem67.com” olarak değiştirildi.

Zonguldakın en iddialıhaber sitelerinden biri olmayı hedefleyen www. gundem67.com haber portalı düngecede itibaren İnternet okuyucuları ile buluşurken, site önümüzdeki günlerdeyapılacak teknik yazılımlar ve alt yapı çalışmaları sonrasında yeni konseptdeğişikliği yapacak.

Hizmet kalitesini endoruk noktaya taşıyacak olan Gündem Gazetesi, ÇEBİ GRUP çatısında GazeteciYasin Ören yönetiminde yayın hayatını sürdürecek.

 

 

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2017, 12:19
YORUM EKLE
YORUMLAR
Semiha Özgün
Semiha Özgün - 7 yıl Önce

hayırlı olsun.bol kazançlar

Zafer karaşol
Zafer karaşol - 7 yıl Önce

hayırlı olsun yeni yayın dönemiminizde başarılarınızın devamını dilerim iyiki varsınız...

DOST
DOST - 7 yıl Önce

HAYIRLI OLSUN. ALLAH UTANDIRMASIN..

HALİL İBRAHİM KILIÇ
HALİL İBRAHİM KILIÇ - 7 yıl Önce

YENİ YAYIN DÖNEMİNDE;YENİ YÖNETİM VE YENİ EKİBE BAŞARILAR DİLİYORUM
HAYIRLI OLSUN

HALİL İBRAHİM KILIÇ
HALİL İBRAHİM KILIÇ - 7 yıl Önce

YENİ YAYIN DÖNEMİNDE İSABETLİ HABERLER YAPACAĞINIZA ,ZONGULDAK BASININA YENİ BİR KAN,YENİ BİR NEFES OLACAĞINIZA İNANIYOR VE BAŞARILAR DİLİYORUM
HAYIRLI OLSUN

özcan solmaz
özcan solmaz - 7 yıl Önce

hayırlı olsun

muzaffer eroğlu
muzaffer eroğlu - 7 yıl Önce

çebi gurubundan yasin hamzaçeyi zonguldaktan çok iyi tanırım .suyu içilir ekmeği yenir bir zattır..umarım basın hayatındada iş dünyasında olduğu gibi basarılı olur kendilerine ve yeni gundem gazetesine başarılar dilerim

SIRADAKİ HABER