Hayaller Resme döküldü

Hayaller resme döküldü.

Hayaller Resme döküldü

Kdz. Ereğli ilçesi Dikmen İlköğretim okulu öğrencileri sene boyunca yaptıkları resimlerden oluşan Resme Dökülen Hayaller konulu sergi düzenlenen törenle açıldı.

Atatürk Kültür Merkezi Vedat Can Sergi salonunda gerçekleştirilen açılış törenine Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, İlçe Milli eğitim müdürü Numan Korkmaz, Okul Müdürü Mustafa Atalay, Halk eğitim merkezi Akşam sanat okulu müdürü Zuhal Efe ve Müdür Yardımcısı Canan Ayan, Dikmen İlköğretim okulu Müdür yardımcısı Saliha Sakarya, öğretmenleri veliler ve öğrenciler katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Okul müdürü Mustafa Atalay, sergide ana okulundan 4. sınıfa kadar öğrenim gören öğrencilerin   çalışmalarının yer adlığını söyledi.

Açılışta konuşan Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz ise Bizler büyüklerin el işleri ve diğer çalışmalarının yer aldığı sergileri sıkça açıyoruz.Ancak ana okulu ve ilköğretim öğrencilerinin çalışmalarını hayalleri ile birlikte açmış olacağız. Biz öğrencilerimizi ve çalışma yapan öğretmenlerimizi kutluyoruz dedi.

Açılışta son konuşmayı yapan Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu ise Biz burada bugün ileri de büyüdüklerinde ablalarının, annelerinin, babalarının yapacakları işlerin sergisini bir anlamda hazırlık olmak üzere siz değerli öğretmenlerimizin ve velilerimizin yetiştirdiği bu yavrularımız sergiye hazır hale gelecek şekilde hünerlerini ortaya koymuş oldular. İçeride göreceğiz. Gerçekten çocuklarımız imkan verildiğinde, ortam hazırlandığında mevcut yeteneklerini nasıl ortaya koyduklarını öğretmenlerinin rehberliğinde bizlere göstermiş olacaklar. Bu itibarla ben böyle yetenekli çocuklar yetiştiren anne ve babayı tebrik ediyorum dedi.

Yapılan konuşmanın ardından sergi Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu tarafından açıldı. Madenoğlu ve beraberindeki heyet sergiyi gezerken yapılan çalışmalar hakkında da hem öğrencilerden hem de sorumlu öğretmenlerden bilgiler aldı.

180 öğrenci tarafından yapılan yaklaşık 2 bin çalışmanın yer aldığı sergi 7 Haziran akşamına kadar gezilebilecek.

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2017, 07:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER