Hizmete hazırız... Değişim zamanı geldi, değişim şarttır!

ÖZCAN, "HİZMETE HAZIRIZ! DEĞİŞİM ZAMANI GELDİ VE DEĞİŞİM ŞARTTIR!" dedi.

Hizmete hazırız... Değişim zamanı geldi, değişim şarttır!

Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası  Yönetim kurulu Üyesi Niyazi Özcan, Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim kurulu başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Geniş katılımlı kahvaltı düzenleyen Özcan önemli açıklamalarda bulundu.

Özcan arkadaşları ile birlike göreve hazır olduğunu belirterek şunları söyledi: Ereğli TSO birikimlerimi de hesaba katarak Ereğlimize daha iyi katkı sunabilmek için, Ereğli Ticaret ve Sanayi odasının yönetimine talip olduk.  Ereğlimize genç, girişken, aktif, katılımcı, mücadeleci, ekibimle hizmet etmeye hazırım.

HİZMETE HAZIRIZ! DEĞİŞİM ZAMANI GELDİ VE DEĞİŞİM ŞARTTIR!

TSO seçimleri için adaylık sürecini yeniden gündem getiriyorum. Her toplantıda çıkıp bizlere sorunları anlatmayın siz sorun çözmesi gerekenlersiniz. Biz sorunları çözemeye geliyoruz demediniz mi. Ama malesef 4 yıl bu vatandaşın, üyenin sorunlarına zerre kadar çözüm üretmeyenler oturdukları makamı ağlama duvarına çevirdiler.

Karabük, Düzce Bartının teşvikten yararlandığını daha önce söylemiştim. Ereğliye baktığımı ilçenin kalbi durumundaki Erdemirin ilçeye sırtını döndüğünü görüyoruz. tersaneler kapanmış. 2. 3. OSB gelmediği gibi 1. OSB tam oalrak açılamamış. eğitimde gerekli. yatırımların yapılamması sebebiyle geri kalmış durumdayız.  Bütün illerde yatırımlar devam ederken, Ereğlimize ise ciddi bir yatırımcı gelmemektedir.

Bu durum Ereğlinin kaderi değildir, olamaz. Kdz. Ereğlide un var, şeker var, yağ var, ama helvayı yapması gerekenler bunu bir türlü beceremiyor. Kdz. Ereğli her alanda marka bir kent olmayı hak etmektedir.



BIÇAK KEMİĞE DAYANMIŞ DURUMDA...

Her Erdemir yöneticileri Ereğli sizin ruhunuzu arıyor. Her yıl kar üstüne kar açıklıyorsunuz ama nasıl oluyorda size iş yapan bütün firmalar iflaas ediyor. Dünyanın hiç bir yerinde Ereğlide yaşanan bu tablonun başka bir örneği yoktur. Ereğlide esnaf sanayici, tüccar, nakliyeci, işadamı kan ağlıyor, bıçak kemiğe dayanmış durumda.

Ereğli TSO bizimle birlikte  bugüne kdar alışık olmadığımız bir yönetim biçimiyle tanışacak. Her gün oturup ağlamayacak. Yönetim kurulu, meclisi komite üyeleri proje üreterek katkı sunacak. Yönetcileri zorlayarak neşter vuracak. Ereğlimize genç girişken aktif katılımcı mücadeleci ekibimizle himzet etemeye hazırırız.

Kamuoyunun teveccühü ile geçmişte TSO komite üyeliği, meclis üyeliği ve yönetim kurulu başkan vekilliği görevini yapmış olup, birikimlerimi de hesaba katarak Ereğlimize daha iyi katkı sunabilmek için, Ereğli Ticaret ve Sanayi Odasının yönetimine talip olduk. 

Ereğlimize genç, girişken, aktif, katılımcı, mücadeleci, ekibimle hizmet etmeye hazırım. ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2017, 07:33
YORUM EKLE
YORUMLAR
6161
6161 - 7 yıl Önce

BAŞKAN ÖLENE KADR YANINDAYIZ

HALİL
HALİL - 7 yıl Önce

ADAM DIR NİYAZİ ABİM BENIM. ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN

Bodocan...
Bodocan... - 7 yıl Önce

Her zaman arkandayiz abi senin de ekmegini cok yedik.yemeyende yoktur.hayirlisi olur insallah.

SIRADAKİ HABER