İLÇE TSO BAŞKANLARI SORUNLARI GÖRÜŞTÜ

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası, İlçe TSO Başkanları ve Genel Sekreterlerinin katılımıyla istişare toplantısı düzenledi.

İLÇE TSO BAŞKANLARI SORUNLARI GÖRÜŞTÜ

gundemeregli.com Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası’nın geleneksel hale getirdiği iftar yemeği öncesi düzenlenen toplantıda açış konuşmasını yapan Zonguldak TSO Meclis Başkanı Zafer Sağlam, “Uzunca bir süredir bir araya gelemedik. İftar öncesi bir araya gelerek sıkıntılarımızı konuşmak ve çözüm yollarını hep birlikte bulmak istedik. Davetimizi kırmayıp geldiğiniz için teşekkür ederiz” dedi.

Bir yıldır bir araya gelemediklerini ifade eden Devrek TSO Başkanı Zekayi Bükrü, “Odalar arasında kopukluk var. Daha haraketli olabiliriz. Zonguldak’ın sorunlarıyla ilgili daha aktif olmalıyız” dedi.

Çaycuma TSO Başkanı Rıfat Sarsık ise bu tür toplantıları daha sık yapılması gerektiğini belirterek, “Sorunlar hepimizin sorunu, çözümü birlikte bulup güç birliği yapmalıyız” dedi.

Toplantıya yurt dışında bulunan Zonguldak TSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Salih Demir katılamazken, Zonguldak TSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Zeki Tosun, yönetim ve Meclis üyeleri de katıldı.

Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2014, 11:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER