KAYMAKAM ÇORUMLUOĞLU BABALAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI

Karadeniz Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, "Babalar Günü" dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

KAYMAKAM ÇORUMLUOĞLU BABALAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI

Çorumluoğlu mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Toplumumuzda, ailenin temel direği, koruyucu sahiplenici kimliği ile evin güven kaynağı, gösterdikleri özverili fedakârlıklarını ailesinden esirgemeyen babalarımız; sevgi, saygı ve hoşgörü bağlarıyla güçlü bir aile yapısının temel taşını oluşturmaktadır.

Çocuklarını geleceğe güvenle hazırlayan babalarımız, aynı zamanda kültür ve gelenek mirasımızın aktarılmasında sorumluluk üslendikleri gibi aile değerlerinin korunmasında da önemli rol üstlenmiştir.

Aile bağlarının güçlü olmasını sağlayıp, evlatlarına tecrübeleriyle her zaman yol gösterici olan, elinden gelen tüm imkânları ailesinin iyi olması için çabalayan babalarımızın değerini bilmeli ve onlara saygı ve sevgide kusur etmemeliyiz.

Sadece bu anlamlı günde değil, her zaman babalarımızın gönüllerini hoş tutmalı, saygı ve sevgimizi en güzel şekilde göstermeliyiz.

Bu güzel günün vesilesi ile hayatı boyunca maddi manevi bütün imkânlarını ailesinden esirgemeyen, tecrübeleriyle her zaman yol gösterici olan tüm babaların, "Babalar Günü”nü kutluyor,  kendilerine aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum.”

Gündem

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2020, 18:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER