KENT KONSEYİNDE TANER ARSLAN SESLERİ…

KENT KONSEYİNDE TANER ARSLAN SESLERİ…
gundemeregli.com-Alaplı Kent Konseyi Başkan Adayı ve Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Taner Arslan,  seçim çalışmalarını öncesinde destek turlarını sürdürüyor.  Arslan gittiği her yerde üyelerden büyük ilgi görüyor.

Kent Konseyine üye dernek ve odaların baskısıyla Kent Konseyi Başkanlığına aday olan Arslan, beraberindeki ekip ile seçim ziyaretlerini Alaplı Ziraat Odası Başkanı Şeref Türkoğlu ile devam ettirerek,  görüşmelerini yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Konsey seçimleri öncesinde taraflı -tarafsız herkesimden büyük destek gören Arslan, yaptığı görüşmede, “Konseyin ilçede etkinliğini en üst noktaya taşıyacaklarını belirterek, Alaplı ilçesinin gelişesi ve kalkınması adına önemli çalışmalar ortaya koymayı hedefliyoruz. Birlik ve beraberlik içersinde bu sorunların üstesinden geleceğimizi düşünüyorum.  Sizlerden bu yolda bana destek olmanızı istiyorum” dedi.

Türkoğlu ise,  ziyaretten duyduğu memnuniyeti diye getirerek, Arslan’a seçim çalışmalarında başarılar diledi.
Öte yandan kent konseyine üye grupların büyük bir bölümünün desteğini alan Arslan´ın Başkanlığa seçilmesine kesin gözüyle bakılıyor.
Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2014, 13:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER