KOBİLER BİLGİLENDİRİLECEK.

Kobiler krediler konusunda bilgilendirme yapılacak.

KOBİLER BİLGİLENDİRİLECEK.
gundemeregli.com-Ereğli İlçesi’nde faaliyet gösteren Ticaret ve Sanayi Odası’nda (TSO) Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler (KOBİ) yönelik bilgilendirme toplantılarının yapılacağı kaydedildi. .
   TSO’dan yapılan yazılı açıklamada, sadece üyelere yönelik olarak yapılacak olan zirve bilgilendirmesinin 21 Ocak’ta saat 10.00’da başlayacağı belirtildi.
   Açıklamada, toplantının 3 oturumdan oluşacağı ifade edilerek şunlar kaydedildi:
   “Birinci oturum, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) yetkilileri tarafından 2014 yılı Mali Destek Programı Sertifikalı Eğitimi ve Bilgilendirme Toplantısı olacak. İkinci oturumda BAKKA uzmanları sunumu ile Ekonomi Bakanlığı Yeni Teşvik Sistemi Bilgilendirmesi yapılacak. Üçüncü oturumda ise Karadeniz Ereğli Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Destekleme ve Geliştirme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Temsilciliği ve Karadeniz Ereğli Kredi Garanti Fonu (KGF) şubesi tarafından destekler hakkında bilgiler verilecek.”
   
   NE GİBİ DESTEKLER VAR
   TSO’nun açıklamasında, bu yıl BAKKA’nın KOBİ Destek Programı kapsamında sağlayacağı krediler ise şöyle sıralandı:
   “KOBİ Destek Programı kapsamında, firma başına 35.000-500 bin lira arasında toplam 10 milyon lira, Sosyal Kalkınma Destek Programı kapsamında ise firma başına her bir proje için 25-000 ile 200 bin lira arasında değişecek şekilde toplamda 5 milyon lira hibe desteği sağlanacaktır.
   Yine BAKKA Uzmanları tarafından verilecek olan Ekonomi Bakanlığı Yeni Teşvik Sistemi bilgilendirme toplantısı ile yatırımcılarımızın daha etkin bilgilere ulaşabilmesi amaçlanmıştır.”
Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2014, 09:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER