Köprü Müteahhitti; "Biz buradayız" mesajı verdi.

Ereğli kamuoyuda rahat bir nefes aldı. Haberimiz sonrasında inşaata iş makinaları sevk edildi.

Köprü Müteahhitti; "Biz buradayız" mesajı verdi.

Kdz. Ereğli İlçesi’nde Terminal ve Devlet Hastanesi hizmet binaları çevresinde ulaşım için hayati önemi bulunan köprülü kavşak inşaatının neden durduğuna yönelik yaptığımız ısrarcı yayın üzerine yüklenici firma bir ay aradan sonra bölgeye iş makinası sevk etti. Greyderler köstebek yuvasını andıran yolları düzeltmeye başladı, Ereğli kamuoyuda rahat bir nefes aldı.  

Gazetemizin gündeme getirdiği, Ereğli kamuoyunda Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi girişine yapılan köprülü kavşak müteahhidinin işe ara vermesi üzerine farklı söylemlerin ortaya çıkmasının ardından iş makinaları bölgeye sevk edilmesi, “köprü müteahhidi, işi bıraktı” iddialarını boşa çıkarttı.

 İş makinaları ile adeta iddialara karşı mesaj veren yüklenici firma, köprü inşaatının Zonguldak bağlantısını sağlayan yan yolunu bakıma aldı, saatlerce alanda çalışma yaptırdı.  

Köprünün geçtiği bölgede sadece arsa sahibinin kamulaştırmaya yaptığı itirazın sebep olduğu aksaklığın yanı sıra ödenek ayı olduğu için Mart ayında hak ediş alamayacak olan firmanın bu gerekçe ile işi yavaşlattığı iddiası gerçekliğini korurken,  köprü inşaatının Karayollarına teslim edilme tarihi hususunda herhangi bir sıkıntının bulunmadığı da öğrenildi.

Bilindiği gibi köprülü kavşak  2013 yılından bu yana ilçe gündemdeki sıcaklığını koruyor. 

 

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2017, 11:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER