KOZLU TOP SESLERİ İLE UYANDI

KOZLU TOP SESLERİ İLE UYANDI
gundemeregli.com- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül´ün büyükşehir kararnamesini imzalaması ile ilçe olmaya hak kazanan Zonguldak´ın Kozlu beldesinde 21 pare top atışı yapıldı.
Kozlu beldesinin ilçe olması üzerine sabah mesainin ilk dakikalarından itibaren top atışları yapıldı. 21 pare atış ve belediye hoparlöründen yapılan anonsla, Kozlu beldesinin ilçe olduğu belde halkına duyuruldu. 1941 yılında belde belediyesinin kurulduğunu belirten Kozlu Belediye Başkan Vekili Hüseyin Yılmaz, İlçe olmak uzun yıllardır hayalimizdi. Bizde alt yapımızı kentimizi ilçe olmaya hazırlamıştık. Diğer ilçelerden daha hızlı bir şekilde idari fizi yapılanmamız gerçekleşeceğine inanıyoruz. Mesela eleştirilen yeni belediye binamızı gerekirse tamamını kaymakamlık olarak tahsis edeceğiz. diğer binalar ile ilgili de çalışmalarımız son sürat devma ediyor dedi.
Yılmaz, başta Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri ve Başbakan Erdoğan olmak üzere beldenin ilçe yapılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.
Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2012, 11:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER