MECLİS LİSTESİ AÇIKLANACAK

MECLİS LİSTESİ AÇIKLANACAK
gundemereli.com-AK Parti Gülüç Belediye Başkan Adayı İsmail Yılmaz, Belediye Meclis listesini Pazartesi günü açıklayacaklarını belirtti.

Yılmaz konu ile ilgili olarak gazetemize yaptığı açıklamada,  Gülüç’te seçim çalışmalarına başladıklarını belirterek, vatandaşlardan olumlu tepkilerin gelmeye başladığını kaydetti.

AK Parti’nin Gülüç’teki Aday adayları içinde güzel bir çekişme yaşandığını ve bu çekişmeden kendi isminin geldiğini anlatan Yılmaz, “Esnaf ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Ev ve sokak ziyaretlerine ise başlıyoruz. Pazartesi günü tüm hazırlıklarımızı tamamlamış olacağız ve seçimlere iddialı bir şeklide gireceğiz. Bizim partimiz Gülüç’te ipi göğüsleyecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Vatandaşların kendisini çok iyi tanıdığını ve uzun yıllardır Gülüç’te inşaatlar yaptığını da ifade eden Yılmaz, “Geçen banka oturan bayanlara adaylığımız belli olduktan sonra kendimi tanıttım. Bizde seni bekliyorduk. Seni tanıyoruz” dediler. Gülüç’te güzel bir hava yakaladık. Koşunun sonunda bu yarışı Ak Partili belediye olarak Gülüç’ü dahil etmeye devam ederek sağlayacağız” şeklinde konuştu.

Belediye Meclisi listelerinin de belirlenmeye devam ettiğini ve 9 kişilik asil 9 kişilik yedek listeyi Pazartesi günü tamamlayarak onaya sunacaklarını sözlerine ekledi.

 

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2014, 13:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER