O ARTIK ULUS BELEDİYE BAŞKANI

Alaplı´da uzun yıllar Su İşletme Müdürlüğü görevinde bulunan Hasan Hüseyin Uzun, Ak Parti´den Bartın İli Ulus İlçesinden Belediye Başkanlığına seçildi

O ARTIK ULUS BELEDİYE BAŞKANI
gundemeregli.com-Alaplı Belediyesi eski Başkan Yardımcılarından Hasan Hüseyin Uzun Bartın Ulus  ilçesi belediye başkanı oldu.

CHP Belediye Başkanı Hüseyin Ulus’un CHP’den tekrar aday olduğu Ulus ilçesinde AK Parti’nin Adayı Hasan Hüseyin Uzun seçimi kazanarak Ulus’u ilk kez AK Parti Belediyesi ile tanıştıran isim oldu. Seçim Yarışını Kaybeden CHP’li Hüseyin Ulus, Sonuçların Ulus İlçesi İçin Hayırlı Olmasını Diledi. Belediye Başkanı Seçilen Hasan Hüseyin Uzun İse Ulus’ta Birlik Ve Beraberliğin Kazandığını ifade ederek hızlı bir şekilde Ulus’u kalkındıracak projeleri hayata geçireceğini söyledi.

Bartın İl Özel İdaresi’nde yöneticilik yapan ve AK Parti’den Ulus Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Hasan Hüseyin Uzun, Ulus ilçesinde seçimleri kazanarak Ulus ilçesini ilk kez AK Parti ile tanıştırdı.  Bin 138 oy alan Ak Parti Belediye Başkan Adayı Hasan Hüseyin Uzun,  Ulus ilçesinin ilk AK Partili Belediye Başkanı oldu. Gazetemize açıklamalarda bulunan Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun “Ulus’ta birlik ve beraberlik kazandı. Değişim kazandı. 15 yıldır mevcut yönetim Ulus’un gelişmesi ve kalkınması adına yeterli çalışmaları yapamamıştı. Halkımız bizim projelerimizle Ulus’ta değişimin başlayacağına inandı. Seçim dönemi boyunca projelerimizi halka anlattık ve seçimi kazandıranda projelerimiz oldu. şimdi hızlı bir şekilde ulus’un kalkınması ve gelişmesi adına projelerimizi hayata geçireceğiz. Bunu yaparken de birlik ve beraberliği her zaman en üst düzeyde tutacağız.” Dedi.

ÖZGEÇMİŞİ

1964 Yılında Bartın İlinin Ulus ilçesinde doğdu. Hacaettepe Üniversitesi Meslek Yüksekokulu İnşaat Programı ve Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesini bitirdi. İlk göreve 1984 yılında Zonguldak İli Alaplı İlçesi Belediye Başkanlığında Fen İşleri Şantiye Şefliğinden başlamak üzere sırasıyla İçme Suyu İşletme Müdürlüğü, Kanal Otobüs Su İşletme Müdürlüğü, Belediye Başkan Yardımcılığı ve Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevlerinde bulundu. Alaplı Belediyesi İçme Suyu ve Kanalizasyon İnşaatının projelendirilmesinde ve inşaat yapımına kadar olan kısımda koordinatör olarak görev aldı. Kamu Mevzuatı ile ilgili çeşitli kurs ve seminerlere katıldı. 05.05.2008 tarihinde Bartın İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcılığına atandı. Bu görevinden Ulus Belediye Başkan adaylığı için istifa eden Hasan Hüseyin Uzun evli ve iki çocuk babasıdır.

Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2014, 07:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER