Özbakır, Cumartesi, Pazar dinlemiyor...

Özbakır, 16 Nisan Pazar günü yapılacak referandum öncesinde seçim bölgesi Zonguldak ’da, çalışmalarını cumartesi, pazar demeden yoğunlaştırdı.

Özbakır, Cumartesi, Pazar dinlemiyor...

Ak parti MKYK Üyesi ve Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, 16 Nisan Pazar günü yapılacak referandum öncesinde seçim bölgesi Zonguldak ’da, çalışmalarını cumartesi, pazar demeden yoğunlaştırdı.

AK Parti Zonguldak İl binasında İl Başkanı Zeki Tosun ve Zonguldak SKM Başkanı Ali Kemal Karaca ile bir değerlendirme toplantısı yapan Özbakır,  yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı ve referandumun önemine değinerek, çalışmaları daha fazla partilinin katılımın sağlanmasını istedi.

İl Başkanlığında yapılan değerlendirmenin ardından, fırsat bulduğu her ortamda esnaf ve vatandaşların sorunlarını da dinleyen Özbakır buralarda yaptığı açıklamalarda,   18 maddelik anayasa değişiklik metnini anlatarak vatandaştan destek istedi.

Vatandaşlardan olumlu tepkiler alan ve Evet oyunun Zonguldak’ta yüksek çıkması amacıyla gece gündüz çalıştıklarını belirten Özbakır, Türkiye’de çok ön emli bir referandum yapılıyor. Temennimiz Meclisten geçen bu maddelerin halkoyuyla da yüksek bir oranda “evet” ile geçmesi. Bizlerde bunun vatandaşa anlatılması için cumartesi, pazar dinlemeden çalışıyoruz. İnanıyorum ki Zonguldak’ta referandum çok yüksek orada evet oyuyla çıkacaktır.” Şeklinde konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2017, 11:41
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sade vatandaş
Sade vatandaş - 7 yıl Önce

Hiç kimse sizin kadar çalışmıyor vekilim

SIRADAKİ HABER