ÖZGEN SENDİKADAYDI...

ÖZGEN SENDİKADAYDI...
gundemeregli.com-Ereğli İlçesi’nde, Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş’ı, Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS) Yönetim Kururlu Üyesi, Erdemir Grubu Üretim Koordinatörü Oğuz Nuri Özgen’in ziyaret ettiği bildirildi.
   Sendikanın “turkmetalkdzeregli.org” isimli resmi internet sitesinde yer alan habere göre Özgen, bugün (6 Kasım) nezaket amaçlı gerçekleştirdiği ziyarette, Erdemir ile yapılacak 25. dönem toplu sözleşme görüşmelerinin hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu.
   Özgen, ziyaret vesilesiyle, uzun süredir görüşemediği sendika yöneticileri ve iş yeri temsilcileri ile de görüşme imkanı bulduğunu dile getirdi..
   Sendika Şube Başkanı Odabaş da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, her zaman olduğu gibi üyelerin hak ve menfaatleri doğrultusunda bir sözleşmeyi daha tamamlamayı hedeflediklerini belirtti.
   Karşılıklı görüş alış verişinde bulunulduğu belirtilen ziyarete, Sendika Şube Sekreteri Metin Ercan, Şube Mali Sekreteri Sedat Taşdelen, şube yönetim kurulu üyeleri, Baş Temsilci Mustafa Yıldız ile iş yeri temsilcilerinin de katıldığı kaydedildi.
Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2013, 07:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER