POSBIYIK, SENDİKA BAŞKANI ODABAŞI SİLDİ

POSBIYIK, SENDİKA BAŞKANI ODABAŞI SİLDİ
gundemeregli.com-Kdz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Ak Parti’ye açık destek veren Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş için ağır ifadeler kullandı.

Posbıyık Mavi Organizasyon’da düzenlenen proje tanıtım toplantısında, yaptığı konuşmada, Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş’ı sert bir dille eleştirdi.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, AK Parti Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’a açık destek veren Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş’a yönelik sözlerinde; “Benim Erdemir’le aram kötü falan diyorlar. Her akşam genel müdürle beraberiz, iki günde bir idari meclisi başkanı ile görüşüyoruz. O bir tane sendikacı var; çakma sendikacı, şube başkanı. O öyle diyor yani yalan konuşuyor. Zaten mesleği o, başka bir işi yok. Bir naneye yaramaz. Şimdi siyasete soyundu. Ona cevabını vereceğim, O’nunla görüşeceğiz. Ereğli’ye kimse kötülük yapamaz. İşçinin yüzde 35 hakkını elinden alan Oğuz Özgen’i gönderdim O’nun yardımcısı Yusuf Ziya Odabas’ı da Ereğli’den göndereceğim. Şerefim üzerine yemin ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2014, 16:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER