Pusula'dan rezalet

Pusula'dan rezalet Kopyala-Yapıştırın azizliğine uğradı.

Pusula'dan rezalet

Haber başlığında, Rahman Demirtürk, Talat Şekeri eritti: 177-132, başlığı atan Pusula Gazetesi internet haber portalı kopyala yapıştır sisteminin en güzel örneklerini ortaya koyarak, bir rezalete imza attı.
Haberin girişinde sandık sonuçlarını veren ve yeni ilçe başkanı açıklayan Pusula kopyala yapıştır yapmanın azizliğine uğrayarak aynı haberin devamında 17.00de sandıkların sonuçlarını beklemeye koyulduğunu yazdı.
Pusula halen bu saatlerde Rahman Demirtürkün MHP İlçe Başkanı şeçildiği seçimlerde haberini şu cümlelerle bitirerek, kopyala yapıştır sisteminin en güzel örneklerini sunarak, hiç bir okuyucusu tarafından yayın ekibinin bu hatadan dolayı bu saate kadar uyarmadığının görülmesi manidar olarak değerlendirildi. İşte halen yayında olan haberin devamı:
Sandıklar 17.00’de açılacak ve kazanan liste yeni Kdz Ereğli MHP yönetimini oluşturacak
Okuyucular duruma tepki göstererek, Bu kadar olmaz. İnsan yazdığı yazıya bakmaz mı, Pusula halen MHPnin 317 delegesinin oy kullandığı sandıkları açamadı, oyları sayamadı şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

Vatandas devam etti, Bu haberden sonra haberi düzeltirlersiniz ama sen YSKnın referandum haberi üzerine yazı yazacağına, Kopyala-yapıştır yapmayı doğru yap diyerek uyardılar.

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2017, 20:38
YORUM EKLE
YORUMLAR
Senol
Senol - 7 yıl Önce

Eeeree o kadar olacak tabı ne yapsın arıza herseyını aldılar kopyala yapıstır canım cevır yanmasın

SIRADAKİ HABER