SINAV BAŞARISI VE MOTİVASYON’ ADLI SEMİNERLER VERDİ.

SINAV BAŞARISI VE MOTİVASYON’ ADLI SEMİNERLER VERDİ.
gundemeregli.com-ünlü Eğitimci, araştırmacı, yazar Süleyman Beledioğlu, Doğu Akdeniz Üniversitesi’nin katkılarıyla Zonguldak ve Kdz. Ereğli’de lise son sınıf öğrencilerine yönelik, ‘Sınav Başarısı ve Motivasyon’ adlı Seminerler verdi.
28 Mart 2014 günü Kdz. Ereğli İMKB Anadolu Lisesi, Kdz. Ereğli Anadolu Lisesi’ndeki yoğun katılımlı iki seminerin ardından, Zonguldak Genel Maden İşçileri Sendikası Konferans salonunda Zonguldak Dershaneler Birliğinin de katkı verdiği Konferans’ta Lise 12’inci sınıf öğrencilerine sınavlarda başarılı olma teknikleri hakkında bilgiler veren Süleyman Beledioğlu, ardından öğrencilerin ve velilerin sorularını yanıtladı. Süleyman Beledioğlu’na öğrenci ve veliler büyük ilgi gösterdi.
Konferans öncesi öğrenci ve velilere, Doğu Akdeniz Üniversitesi Ankara Bölge sorumlusu Fatma Erik, tarafından Doğu Akdeniz Üniversitesinin tanıtımı yapılarak, Doğu Akdeniz Üniversitesinin Bursluluk ve avantajları hakkında bilgiler verildi. Tanıtıma Doğu Akdeniz Üniversitesi Zonguldak, Bartın, Karabük, Bolu ve Düzce illeri Temsilcisi Tansel Kardeş ’de katıldı.
Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2014, 07:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER