Soylu Ereğli'yi coşturdu

Zonguldak’ta, halkın bağrına bastığı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Kdz. Ereğli İlçesinde halka hitap etti. Soylu, "Sizlere Milletimizin hizmetkârı Recep Tayyip Erdoğan'dan selam getirdim." dedi

Soylu Ereğli'yi coşturdu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti MKYK Üyesi ve Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakırın davetlisi olarak Kdz. Ereğli geldi.

16 Nisan referandumu öncesinde geldiği Zonguldak’ta, halkın bağrına bastığı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Kdz. Ereğli İlçesinde halka hitap etti. 

Gerçekleştirdiği Çaycuma programı sonrasında geldiği Kdz. Ereğli ofis yolunda düzenlenen mitingde halka seslenen  Soylu, referandumda evet oyu için destek istedi.

PATRON MİLLETTİR

İşte Soylunun konuşmalarından satırbaşları:

Karadenizin incisi Ereğli de bu havası teneffüs etmekten gurur ve sevinç duyuyorum. Milletimizin hizmetkârı Recep Tayyip Erdoğan dan selam getirdim. Ay yıldızlı bayraklarla bütün dünyaya gösterdiğiniz tablo için teşekkür ediyorum.

Bizi terbiye çalıştılar darbeler ile, bizi terbiye çalıştılar örf adet anenelerimiz ile, bizi terbiye etmeye çalıştılar medya patronları ile, bizi terbiye etmeye çalıştılar 28 Şubat ile, bizi terbiye etmeye çalıştılar ezanlarımızı susturarak, bizi terbiye etmeye çalıştılar kadınlarımızın başı örtülü diye, bizi terbiye etmeye çalıştılar, gezi olayları ile, bizi terbiye etmeye çalıştılar bu ülkede 17-25 Aralıkta her birimizi bir yargı darbesi ile, bizi terbiye etmeye çalıştılar, 15 Temmuzda halka kurşun sıkarak, 16 nisan sadece 18 madde ile anayasa değişikliği değildir, 16 nisan bu vatan bizimdir, bu toprak bizimdir diyen güçlü sesindir.

Ezan okunması ile konuşmasına ara veren Soylu, ezanın ardından kısa bir anısını anlattı, Bu Millet Aziz bir Millet dedi.  7 Haziranda ellerini avuşturdular, o paralar alt yapıya gidince üzülenler, o paralar bu millete 5 yıldızlı hastaneye giderken üzüldüler. Bugün hastaya sen gelme ayağına doktor yolluyoruz, ilaç yolluyoruz. dedi.
 
 Son yıllarda yapılan büyük yatırımları tek tek anlatan Soylu, geçmişte yapılan tehditleri anlattı. Milletin tehdit edildiğini, korkutmak istendiğini ifade etti.
(Sizi Tükürüğümüz ile boğarız) diyen o kişi nerede? diye soran Soylu, Kodes te, kodeste. Özerklik ilan edeceğiz dediler, nerede Şırnakta. Dün Şırnaka gitmişler esnaftan çay istemişler. Esnaf size çay vermeyiz demişler. Sizin devriniz bitti. Bugün özerklik ilan edeceğiz deyin de, alalım boyunuzun ölçüsünü.
Hiç endişe etmeyin. Bu kış tam 6 ay boyunca evlatlarımız dağlardan inmediler. Her yerde bizim evlatlarımız aslanlar gibi onları kovaladılar. Onlarda fareler gibi kaçtılar. Bu memleketin birliği beraberliğini kaldırmak için kimleri maşası olduğunu biliyoruz. Ereğli den sesleniyorum, hiç kimse bundan sonra PKK adını anamayacak. Az zamanınız kaldı. Bu memleketimizin ilerlemesini engellemek isteyen, engelleyen bu sistemin değişebilmesi için MHP ile uzlaşma yaptık. Bir adım biz gittik , bir adım MHP gitti. Devlet Bahçeli ye teşekkür ediyorum. Yeni bir sistemi milletimizin önüne getirdik.
Peki Kılıçdaroğlu kiminle ittifak etti? PKK ile etti, FETÖ ile etti. Almanya ve Hollanda yı arkasına aldı. Kim olursa olsun, topunuz gelin. BİZE EREĞLİ YETER. BİZE TÜRKİYE YETER

Konuşması  sık sık yoğun alkış ve tezahüratla kesilen Soylu, Teşekkür ederek karşılık verdi.

 
 
 
Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2017, 08:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER