Soylu'yu Çebi'ler karşıladı

Soylu'yu Çebi'ler karşıladı ve Soylu burada yaptığı konuşmada "Oyun bozulacak" dedi.

Soylu'yu Çebi'ler karşıladı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bu millete, bu medeniyete ne zaman oyun kurdularsa bu aziz millet ferasetiyle oyunu bozmayı bilmiştir. 16 Nisanda da bu, böyle olacaktır . dedi
Tekirdağda Muhtarlar ve Sivil Toplum Kuruluşları  ile buluşan Soylu burada karşılayanlar arasında Beşiktaş Spor Külübü 2. Başkanı Ahmer Nur Çebi, Kaplanlar Demir Çelik CEOsu Orhan Çebide yer aldı. 

16 Nisan Pazar günü  Pazar günü yapılacak olan referandum öncesinde gece gündüz çalışan Soylu önemli mesajlar verdi. Gittiği her yerde yoğun ilgi gören Soyunun Çebiler ile samimiyeti gözlerde kaçmadı.

Soylu burada referandumla ilgili önemli mesajlar verdi.

Kendi çıkarlarımız dediğimiz zaman, kendi geleceğimiz dediğimiz zaman, hesaplar değişti. O insan hakları diyen, temel hak ve özgürlükler diyen Batının maskesi, bir anda düşüverdi, hep birlikte acı gerçekle karşı karşıya kaldık. 

Değişmeyen tek şey değişimdir sözünü, biz atasözü gibi hepimiz biliyoruz. Evet dünya değişiyor, iletişim baş döndürücü bir hızla gelişiyor, dünya her köşesiyle birbirine yaklaşıyor, sınırlar kalkıyor ve Berlin Duvarının yıkılması dünya için önemli bir işaret fişeği.

Medeniyet değerleri özellikle Batı dünyasında yükseliyor. İnsan hakları en ince ayrıntısına kadar ele alınıyor, uluslararası adalet divanları güya mazlumların ümidi oluyor. 

BATI MEDENİYETİNİN DİRENCİ ARTIYOR

Türkiyenin 2002den beri yaşadığı değişim ve inovasyon olmasına rağmen, Batı medeniyetinin giderek artan direnciyle karşılaştığını vurguladı.

‘’Önce 367 garabeti, sonra 27 Nisan e-muhtırasını, ardından 2009 kapatma davası, sonrasında gelen Gezi olayları, 17/25 Aralık hadisesi, 6-7 Ekim olayları ve nihayetinde yaşanan bu büyük değişime itiraz ortaya koyan 15 Temmuz hadisesi

ZİHNİYET DEĞİŞTİ

Soylu, Türkiyenin değişim talebini engelleme çabasının her alanda kendini gösterdiğini aktararak, Türkiyede ne değişmişti? diye sordu. Her şeyden önce zihniyet değişti ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE RAHATSIZ ETTİ

Değişim ve inovasyon diyen Batı, bunu sadece kendisi için istemiştir. Batı tırmanmak için bir merdiven yaptı ama çıkınca başkaları o merdivenden tırmanmasın diye o merdiveni geriye itti. Oraya kimsenin çıkmaması için kendi adına bir plan ortaya koydu.

BİZİM MEDENİYETİMİZ, BATI MEDENİYETİNE BENZEMEZ

Türk medeniyetinin hiçbir medeniyete benzemeyen köklü ve büyük bir medeniyet olduğuna vurgu yapan Soylu, Şu çok açık ve nettir, bizim medeniyetimiz Batı medeniyetine benzemez. Kim bizim medeniyetimizin Batı medeniyetine benzediğini düşünürse, biliniz ki yanlış içindedir. dedi.

 

 

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2017, 05:54
YORUM EKLE
YORUMLAR
Levent ÇEBİ
Levent ÇEBİ - 7 yıl Önce

Haber budur.

SIRADAKİ HABER