Tehdit ve Rant iddialarına Yanıt Verdi.

Filyos Ateş Tuğla Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Demir, bugün Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal’ın tehdit ve rant iddialarına yanıt verdi

Tehdit ve Rant iddialarına Yanıt Verdi.

    Zonguldak Yatırım Filyos Ateş Tuğlası makine madencilik Enerji Sanayi Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı M.Salih Demir basın toplantısında, ‘ Biz Filyos Ateş Tuğla olarak 2006’da Bükrü İnşaata daha sonra da İsmail Recai Şanlı’ya yer sattık. Bükrü inşaat 150’ye yakın inşaat yaptı. İsmail Recai Şanlı’da inşaata başladı. Eğer bu işte bir rant varsa Belediye Başkanımız Ömer Ünal, Bükrü İnşaat ve İsmail Recai Şanlı’ya da rant sağlamış durumdadır. Ayrıca bizim istediğimiz imarda Belediye Başkanı suç işleyecektiyse de o suçu zaten çoktan işlemiş.dedi.

Demir, Tüm bu projeleri Ömer Ünal kendisi bizzat hazırlattı ve bize onaya gönderdi. Bizde onayladık. Biz kendisinden yeşil alanları arazimiz içerisinde dağıtılmasını talep ettik. Deniz kenarında olan 2600 metre karelik arsayı bana verin diyor. Yani belediyeye verin diyor. Burası imara açıldığı takdirde 3 milyon TL değerinde bir arazi ortaya çıkacak. Biz kendisinden daha önce Bükrü İnşaat ile İsmail Recai Şanlı’ya sattığımız ve imar verilen arazinin hemen bitişindeki yere imar istiyoruz. Bizim farklı bir talebimiz yok. Gürgüpoğlu’nun yaptığı otele verdiği imar iznini de istemiyoruz.’ dedi.

Salih Demir, Belediye Başkanı Ömer Ünal’ın hayvan terbiyecisi sözüne atıfta bulunarak, ‘Benim ve ailemin hayvan terbiyeciliğiyle işi olmaz. Kendisinin bizde 167 bin liralık hissesi var. Dolar bazında bir hissesi Ticaret Kanunu’na göre olması mümkün değil. Tehdit söz konusu olamaz. Kendisi bir Belediye Başkanıdır. Bu makamlar gelip geçicidir. Ben 20 yıl Ticaret Odası Başkanlığı yaptım. Bir günde koltuğu bırakıp gittim. Biz Filyos halkının kazanacağına inanıyoruz. Bükrü İnşaat’ın yaptığı 150 konutun 100’ünü belde dışındaki insanlar satın aldılar. Biz de Filyos’un kazanması için çabalıyoruz. Sonunda Filyos halkı ve hukuk kazanacaktır.’ şeklinde konuştu.

 

 width=650

width=650

width=650

width=650

 

 

 

 

 

 

 
Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2017, 13:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER