Ukraynalı gelin

Türk geleneklerine göre dünya evine girdi.

Ukraynalı gelin

Zonguldakın Ereğli ilçesine gelin gelen Ukraynalı gelin İnna Bezborodova, Gülüç Düğün salonunda düzenlenen düğün merasimi ile Türk geleneklerine göre dünya evine girdi.

30 yaşındaki Alican Pulat, Bodrumda tanıştığı Ukraynalı 26 yaşındaki İnna Bezborodova ile Türk gelenek ve göreneklerine göre yapılan düğünle evlendi.Muğlanın Bodrum İlçesinde birbirlerine aşık olan turizm şirketinde çalışan Ukraynalı İnna Bezborodova ile özel bir firmada çalışan Zonguldaklı Alican Pulat evlenmeye karar verdi. Ailelerinde onay vermesinin ardından Bezborodova geçen Şubat da , İlçe Müftülüğünde düzenlenen ihtida töreninde Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu. Çiftin düğünleri ise ilçeye bağlı Gülüç Beldesindeki düğün salonunda yapıldı. Düğünde gelin ve damat davul, zurna eşliğinde doyasıya eğlendi. Damat Pulat, 1 yıl önce tanıştığı Bezborodova ile mutlu bir hayat süreceğine inandığını belirterek, Tam bir yıl önce Bodrumda tanıştık. Allah nasip etti evlendik. Şubat ayında nikahımızı yapmıştık. O zaman da Müslümanlığı kabul etmişti. Şimdi de düğünümüz var. dedi.

Türk geleneklerine göre evlendiği için kendini şanslı hissettiğini anlatan Bezborodova ise ailesi ve arkadaşlarının ülkesinden düğüne katılarak kendilerini yalnız bırakmadığı için mutlu olduğunu söyledi.

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2017, 22:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER