Ulupınar uçuşa geçti….

Ulupınar’ın sürekli olarak gündeme getirdiği Zonguldak havalimanında en ufak bir uçak hareketliği yok. Vatandaş soruyor: "Uçak geçmeyince Ulupınar uçuşa geçiyor herhalde"

Ulupınar uçuşa geçti….

Zonguldak Saltukova havalimanında uçak seferlerinin başlayacağı tarih büyük merak konusu oldu.

Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar’ın sürekli olarak gündeme getirdiği havalimanında en ufak uçak hareketliği olmazken,  her defasında uçak seferlerinin başlaması adına Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan ile THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı ile görüşmeler yaptığını açıklayan Ulupınar’ın söylemleri lafta kaldı.

Geçen Ocak ayında Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan ile yaptığı görüşmede Zonguldak havalimanının yeterli yolcu kapasitesine sahip olduğunu belirttiğini ve Sayın Bakanın konuyla ilgili yetkililere çalışma yapılması talimatını verdiğini söyleyen Ulupınar’ın, Şubat ayında ise sosyal medya hesabından THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı ile görüştüğünü ve Zonguldak’a THY uçuşlarının ne zaman gerçekleşeceğini sorduğunu müjdelemişti.

Aradan geçen 5 ayda bir netice alınmayan uçak seferlerinden dolay tepkilerini dile getiren vatandaşlar; “Uçtu uçtu ne uçtu, Ocak, Şubat, Mart, Nisan, Mayıs geçti. Haziran ayının içindeyiz. Bırakın uçağı, en küçük bir hareket bile yok. Sayın Ulupınar rüyalarında uçuyor galiba; uçak geçmeyince Ulupınar uçuşa geçiyor herhalde, ama ona kule uçuş izni vermez. Sağ olsun Zonguldak halkını uçurmaya pek hevesli.” İfadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2017, 13:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER